Destiller

Zbiornik do fermentacji, maceracji z płaszczem

Producent:
Kod produktu:
Ean:
Dostępność: Wybierz wariant
Wino czerwone
Zbiorniki do fermentacji, maceracji lub przechowywania wina. Właz zamontowany przy dnie zbiornika ułatwia jego opróżnianiae zobacz pełny opis
Wybierz wariant:
300 litrów 081Z300L4V 8 765 7 126 Dostawa w ciągu 30 dni
500 litrów 081Z500L4V 9 867 8 022 Dostawa w ciągu 30 dni
800 litrów 081Z600L4V 12 071 9 814 Dostawa w ciągu 30 dni
1100 litrów 081Z800L4V 13 908 11 307 Dostawa w ciągu 30 dni
1500 litrów 081Z1100L4V 15 745 12 801 Dostawa w ciągu 30 dni
2000 litrów 081Z1500L4V 18 369 14 934 Dostawa w ciągu 30 dni
2450 litrów 081Z2000L4V 21 518 17 494 Dostawa w ciągu 30 dni
2600 litrów 081Z2450L4V 22 305 18 134 Dostawa w ciągu 30 dni
3300 litrów 081Z2600L4V 25 454 20 694 Dostawa w ciągu 30 dni
Cena brutto: 8 765
Cena netto: 7 126
OPIS

Zbiorniki do fermentacji, maceracji lub przechowywania wina. Właz zamontowany przy dnie zbiornika ułatwia jego opróżnianiae i mycie. Zbiornik wyposażony w płaszcz chłodzący/grzewczy. Kształt płaszcza - pierścień albo typu S. 

Standardowe wyposażenie

  • spawane nogi
  • płaszcz chłodzący
  • 2 × złączka ½” do czynnika chłodzącego/grzewczego
  • zawór całkowitego spustu - zawór kulowy 1" (od 300 L do 800 L) lub 5/4" (od 1100 L)
  • zawór do tzw. rackingu - zawór kulowy 1" (od 300 l do 800 l) lub 5/4" (od 1100 l)
  • właz prostokątny 245 × 310 mm (od 300 l do 800 l) lub 420 × 310 mm (od 1100 l do 4850 l)
  • pokrywa włazu Ø385 mm
  • próbnik DN15
  • termometr analogowy, osłona termometryczna (z tyłu)
  • wskaźnik poziomu Ø16 mm
  • 2 × przyłącze gazu obojętnego ½”
  • wspornik drabiny (od 1100 L)

Dodatkowe wyposażenie (dodatkowo płatne):

  • zawory – DIN, WG, garola, TC, Macon
  • dolny kran ¾”
  • złączka DN50 + korek/zawór odpowietrzający
  • uszy do podnoszenia
  • tabliczka znamionowa ze stali nierdzewnej
  • prostokątne drzwi włazowe 530 × 400 mm
  • Regulacja wysokości stóp zbiornika

 

Volume
in litres

D
in mm

H
in mm

h1
in mm

h2
in mm

h3
in mm

Y

in mm

Z

in mm

CJ

in m²

Code

300

636

1470

1000

320

500

100

400

0,8

081Z300L4V

500

794

1470

1000

320

500

100

400

0,9

081Z500L4V

600

794

1720

1250

320

625

100

400

0,9

081Z600L4V

800

794

1970

1500

320

750

100

400

0,9

081Z800L4V

1100

953

1970

1500

320

750

150

400

1,1

081Z1100L4V

1500

1115

2010

1500

360

750

150

400

1,4

081Z1500L4V

2000

1275

2010

1500

360

750

150

400

1,5

081Z2000L4V

2450

1430

2010

1500

360

750

150

400

1,8

081Z2450L4V

2600

1275

2510

2000

360

1000

150

500

1,9

081Z2600L4V

3300

1430

2510

2000

360

1000

150

500

2,1

081Z3300L4V

Inne produkty tego producenta
Nie wiesz jaki produkt
wybrać?
POMOC
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.