Destiller

Zbiornik do fermentacji, stabilizacji lub przechowywania wina, bez płaszcza

Producent:
Standardowe wyposażenie zbiornika: spawane nogi wylot dolny z zaworem kulowym ⁵⁄₄’’ zawór do zobacz pełny opis
OPIS

Standardowe wyposażenie zbiornika:

  • spawane nogi
  • wylot dolny z zaworem kulowym ⁵⁄₄’’
  • zawór do ściągania wina znad osadu, z zaworem kulowym ⁵⁄₄’’
  • kran do pobierania próbek DN15
  • właz górny Ø385 mm
  • właz boczny 345 x 455 mm
  • termometr analogowy
  • wskaźnik poziomu DN15 - Ø16 mm
  • 2 × armatura do gazu obojętnego ½”


Dodatkowe wyposażenie

  • zawory kulowe lub motylkowe – DN, WG, garolla, TC, macon
  • Ślepa nakrętka z łańcuchem
  • kran dolny ¾”
  • złączka DN50 do zaworu odpowietrzającego
  • zawór odpowietrzający DN50
  • przystosowanie do mieszadła ze wzmocnioną płytą
  • uchwyty do podnoszenia
  • tabliczka znamionowa
  • Regulowany stopy
  • nogi h=500 mm

 

 

Volume

in liters

Dimensions in millimeters

Code

 

D

H

h1

h2

h3

h4

 

600

795

1900

1250

400

550

280

042Z600L4V

800

795

2150

1500

400

800

280

042Z800L4V

1100

955

2150

1500

400

800

280

04Z1100L4V

1500

1113

2150

1500

400

800

280

04Z1500L4V

2000

1267

2150

1500

400

800

280

04Z2000L4V

2450

1433

2150

1500

400

800

280

04Z2450L4V

2600

1267

2650

2000

400

1000

280

04Z2600L4V

3300

1433

2650

2000

400

1000

280

04Z3300L4V

3850

1267

3650

3000

400

1400

280

04Z3850L4V

4850

1433

3650

3000

400

1400

280

04Z4850L4V

5150

1267

4650

4000

400

1100

280

04Z5150L4V

5800

1267

5150

4500

400

1450

280

04Z5800L4V

6400

1433

4650

4000

400

1100

280

04Z6400L4V

8000

1592

4650

4000

400

1100

280

04Z8000L4V

10000

1592

5650

5000

400

1100

280

04Z10000L4V

Inne produkty tego producenta
Nie wiesz jaki produkt
wybrać?
POMOC
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.