Destiller

Zbiornik do przechowywania świeżego soku, wina

Producent:
Kod produktu: PP tank
Ean:
Dostępność: Wybierz wariant
Wysokiej jakości zbiornik ze stali nierdzewnej (AISI304) przeznaczony do przechowywania świeżego soku, wina, itp. Zbiornik wyposażony jest zobacz pełny opis
Wybierz wariant:
100 litrów (PP 100 A4) 1 649 1 341 Wysyłka w ciągu 14 dni
150 litrów (PP 150 A5) 1 747 1 420 Wysyłka w ciągu 14 dni
200 litrów (PP 200 A5) 1 907 1 550 Wysyłka w ciągu 14 dni
320 litrów (PP 320 A6) 2 525 2 053 Wysyłka w ciągu 14 dni
400 litrów (PP 400 A6) 3 035 2 467 Wysyłka w ciągu 14 dni
520 litrów (PP 520 A7) 3 247 2 640 Wysyłka w ciągu 14 dni
620 litrów (PP 620 A8) 3 602 2 928 Wysyłka w ciągu 14 dni
900 litrów (PP 900 A10) 5 308 4 315 Wysyłka w ciągu 14 dni
1100 litrów (PP 1100 A10) 5 669 4 609 Wysyłka w ciągu 14 dni
1500 litrów (PP 1500 A11) 7 112 5 782 Wysyłka w ciągu 14 dni
2000 litrów (PP 2000 A11) 8 168 6 641 Wysyłka w ciągu 14 dni
Cena brutto: 1 649
Cena netto: 1 341
OPIS

Wysokiej jakości zbiornik ze stali nierdzewnej (AISI304) przeznaczony do przechowywania świeżego soku, wina, itp. Zbiornik wyposażony jest w zawory spustowe oraz pokrywę anty kurzową.

 

Model Volume (lit) Ø (mm) H2 (mm) H1 (mm) H (mm) V1 V2 V3
PP 15 A2 15 246 210 320 530 - 1/2" -
PP 50 A4 50 360 280 485 765 - 1/2" -
PP 100 A4 100 420 280 735 1015 3/8" 1/2" -
PP 150 A5 150 510 280 735 1015 3/8" 1/2" -
PP 200 A5 200 510 280 985 1265 3/8" 1/2" -
PP 320 A6 320 637 280 985 1265 3/8" 1/2" 3/4"
PP 400 A6 400 637 280 1235 1515 3/8" 1/2" 3/4"
PP 520 A7 520 730 280 1235 1515 3/8" 1/2" 3/4"
PP 620 A8 620 797 280 1235 1515 3/8" 1/2" 3/4"
PP 900 A10 900 956 300 1235 1535 3/8" 1" 1"
PP 1100 A10 1100 956 300 1485 1785 3/8" 1" 1"
PP 1500 A11 1500 1116 300 1485 1785 3/8" 5/4" 5/4"
PP 2000 A11 2000 1116 300 1985 2285 3/8" 5/4" 5/4"

PP

 

Pliki do pobrania
Do tego produktu polecamy
Inne produkty tego producenta
Nie wiesz jaki produkt
wybrać?
POMOC
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.