Destiller

Zbiornik fermentacyjny otwarty do fermentacji wina, przechowywania świeżego soku, wina itp., z zaworem dekantacyjnym

Producent:
Kod produktu: 1.4
Ean:
Dostępność: Wybierz wariant
Wysokiej jakości zbiornik ze stali nierdzewnej (AISI304) przeznaczony do do fermentacji i/lub leżakowania wina, cydru, miodu pitnego. Zbiornik zobacz pełny opis
Wybierz wariant:
1500 litrów 9 193 7 474 Produkt na zamówienie (4-6 tygodni)
2000 litrów 11 159 9 072 Produkt na zamówienie (4-6 tygodni)
2450 litrów 11 690 9 504 Produkt na zamówienie (4-6 tygodni)
2600 litrów 12 381 10 066 Produkt na zamówienie (4-6 tygodni)
3300 litrów 14 214 11 556 Produkt na zamówienie (4-6 tygodni)
Cena brutto: 9 193
Cena netto: 7 474
OPIS

Wysokiej jakości zbiornik ze stali nierdzewnej (AISI304) przeznaczony do do fermentacji i/lub leżakowania wina, cydru, miodu pitnego. Zbiornik wyposażony jest w zawór spustowy dolny, zawór dekantacyjny, dwa kraniki umiejscowione na cylindrze zbiornika. System pneumatyczny pozwala na umieszczanie pokrywy na dowolnej wysokości, chroniąc wino przed stycznością z powietrzem. W komplecie z kranikami, zaworami, pokrywą antykurzową. Niezależna pokrywa z pneumatycznym systemem uszczelniającym, zaworem oddechowym, pompką i manometrem stanowi dodatkowe wyposażenie zbiornika, dodatkowo płatne.

Średnice:

  • kraniki dolny (A-B) - 3/4'',
  • kranik górny (I) - 1/2'',
  • zawór spustowy dolny, w dennicy (E-F) - 5/4'',
  • zawór dekantacyjny (G) - 5/4''.
Pojemność D [mm] H [mm] h1 [mm] h2 [mm] h3 [mm] Code
1500 1115 1860 1500 360 750 0101500L4V
2000 1275 1860 1500 360 750 0102000L4V
2450 1430 1860 1500 360 750 0102450L4V
2600 1275 2360 2000 360 1000 0102600L4V
3300 1430 2360 2000 360 1000 0103300L4V
Do tego produktu polecamy
Inne produkty tego producenta
Nie wiesz jaki produkt
wybrać?
POMOC
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.