Destiller

Zbiornik fermentacyjny otwarty (kadź fermentacyjna) z płaszczem chłodzącym

Producent:
Kod produktu: 4.1
Ean:
Dostępność: Wybierz wariant
Open wine tanks with a cooling jacket Zbiornik fermentacyjny, otwarty z płaszczem chłodzącym zaworem dolnym 5/4"*, kranikiem zobacz pełny opis
Wybierz wariant:
500 litrów 8 674 7 052 Dostawa w ciągu 30 dni
600 litrów 10 441 8 489 Dostawa w ciągu 30 dni
800 litrów 10 709 8 707 Dostawa w ciągu 30 dni
1100 litrów 14 404 11 711 Dostawa w ciągu 30 dni
1500 litrów 17 135 13 931 Produkt na zamówienie (4-6 tygodni)
2000 litrów 19 276 15 672 Produkt na zamówienie (4-6 tygodni)
2450 litrów 22 489 18 284 Produkt na zamówienie (4-6 tygodni)
2600 litrów 23 560 19 154 Produkt na zamówienie (4-6 tygodni)
3300 litrów 26 237 21 331 Produkt na zamówienie (4-6 tygodni)
Cena brutto: 8 674
Cena netto: 7 052
OPIS

Open wine tanks with a cooling jacket

Zbiornik fermentacyjny, otwarty z płaszczem chłodzącym zaworem dolnym 5/4"*, kranikiem 3/4", zaworem dekantacyjnym 5/4", kranikiem 1/2", termometrem, pokrywą antykurzową. Parametr M2 w poniższej tabeli oznacza powierzchnię płaszcza chłodzącego liczoną w m2. Zbiorniki pojemności od 500 do 1100 litrów posiadają zawory spustowe dolne o średnicy 1". W cenie zbiornika pokrywa pływająca, uszczelka pompowana, pompka, manometr. 

Uwaga: zbiornik może zostać wyposażony w płaszcz typu U. Cena bez zmian. 

Volume in litres D in mm H in mm h1 in mm h2 in mm h3 in mm Y in mm Z in mm M2 Code
500 794 1320 1000 320 500 100 400 0,91 04O500L4V
600 794 1570 1250 320 625 100 400 0,91 04O600L4V
800 794 1820 1500 320 750 100 400 0,91 04O800L4V
1100 953 1820 1500 320 750 150 400 1,12 04O1100L4V
1500 1115 1860 1500 360 750 150 400 1,36 04O1500L4V
2000 1275 1860 1500 360 750 150 400 1,52 04O2000L4V
2450 1430 1860 1500 360 750 150 500 2,14 04O2450L4V
2600 1275 2360 2000 360 1000 150 500 1,9 04O2600L4V
3300 1430 2360 2000 360 1000 150 500 2,14 04O3300L4V

 

 

Do tego produktu polecamy
Inne produkty tego producenta
Ostatnio przeglądane
Nie wiesz jaki produkt
wybrać?
POMOC
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.