Zbiorniki

Destiller
Producent: Letina
Zbiornik do fermentacji i przechowywania wina oraz innych płynów spożywczych. Wykonany ze stali nierdzewnej, polerowanej.  Zbiornik wyposażony jest w następujące
Producent: Letina
Wysokiej jakości zbiornik ze stali nierdzewnej (AISI304) przeznaczony do fermentacji i/lub leżakowania wina, cydru, miodu pitnego. System pneumatyczny pozwala na umieszczanie pokrywy na dowolnej
Wybierz wariant:
Producent: Letina
Zwężający się stożkowy fermentor do wina to zbiornik ze stali nierdzewnej przeznaczony do produkcji win czerwonych. Spodoba się tym, którzy wolą robić pigéage ręcznie niż
Pojemność całkowita zbiornika liczona w dennicy dolnej i w płaszczu: V ~ 195 dm3 z aprobatą typu: PLT 1318.
Pomiar zawartości zbiornika poza pomocą
Producent: Letina
Zbiornik ze stali nierdzewnej AISI304, na kółkach, z mieszadłem górnym (0,75 kW), pokrywą górną i klapą o pojemności 730 litrów. Dennica
Producent: SPEIDEL
Zbiornik transportowy SD-T jest dokładnie tym, czego potrzebujesz do transportu wewnętrznego i zewnętrznego. Zbiornik ma wiele przydatnych cech, które ułatwiają transport
Producent: GORTANI
Zbiorniki są testowane i certyfikowane zgodnie z europejską dyrektywą PED. Są zbudowane ze stali nierdzewnej i wytrzymują ciśnienia większe niż te zwykle stosowane
Producent: SPEIDEL
Zbiornik do fermentacji maceracji nastawów na wina czerwone z automatycznym systemem wymuszającym cyrkulację zawarości zbiornika za pomocą strumieni oczyszczonego
Producent: Letina
Dwukomorowy zbiornik do fermentacji i przechowywania wina oraz innych płynów spożywczych. Wykonany ze stali nierdzewnej, polerowanej.  Zbiornik wyposażony jest
Producent: SPEIDEL
Zbiornik ciśnieniowy, keg do nagazowywania i przechowywania cydru, soków, win oraz innych napojów.  Nalewaj świeże wino, cydr, piwo i wino musujące jak
3 278 Dostawa do 10 dni
Producent: Zottel
Open wine tanks with a cooling jacket Zbiornik fermentacyjny, otwarty z płaszczem chłodzącym zaworem dolnym 5/4"*, kranikiem 3/4", zaworem dekantacyjnym 5/4", kranikiem
Wybierz wariant:
Pompka do uszczelek zbiorników fermentacyjnych. 
122 Produkt niedostępny
Zbiorniki ze stali nierdzewnej do soków, pulpy owocowej i warzywnej o pojemności od 350- 5000 litrów.  Silnik mieszadła od 0,5- 2 kW Regulacja
Pojemnik aseptyczny Eurocont do przetworów owocowych, do przemysłu mleczarskiego. Zastosowanie: aseptyczny transport i przechowywanie przetworów
Producent: Guth
Zawór służy do utrzymania stałego ciśnienia dwutlenu węgla w zbiorniku fermentacyjnym w zakresie 0,2-3 bar. Zawór wykonany ze stali nierdzewnej AISI304.
Producent: Letina
Wysokiej jakości zbiornik ze stali nierdzewnej (AISI304/BA, W.Nr.1.4301/IIId) przeznaczony do przechowywania wina, destylatów zbożowych i owocowych
Wybierz wariant:
Producent: SPEIDEL
Zbiorniki wilokomorowe do fermentacji, przechowywania, dojrzewania.   
Producent: SPEIDEL
Zbiornik ciśnieniowy, keg do nagazowywania i przechowywania cydru, soków, win oraz innych napojów.  Nalewaj świeże wino, cydr, piwo i wino musujące jak
1 851 Wysyłka w ciągu 14 dni
Zbiornik fermentacyjny akcyzowy V=1000 litrów. Pojemność całkowita zbiornika liczona w dennicy dolnej i w płaszczu:  V ~ 1062 dm3 z aprobatą typu: PLT.
Producent: Zottel
Zbiornik do fermentacji, przechowywania lub schładzania, wymrażania białego wina.  Wyposażenie standardowe: 2 × płaszcze chłodzące 4 × przyłącza
Wybierz wariant:
Zbiornik fermentacyjny akcyzowy o pojemności roboczej V=1000 litrów. Pojemność całkowita zbiornika liczona w dennicy dolnej i w płaszczu:  V ~ 1062 dm3
Producent: SPEIDEL
Pojemnik, kadź, zbiornik do maceracji firmy Speidel to sprawdzone i godne zaufania rozwiązanie. Wykonany jest z bezpiecznego dla żywności i odpornego na promieniowanie UV
3 908 Wysyłka w ciągu 14 dni
Producent: Zottel
Wysokiej jakości zbiornik ze stali nierdzewnej (AISI304) przeznaczony do fermentacji i/lub leżakowania wina, cydru, miodu pitnego. System pneumatyczny pozwala na umieszczanie pokrywy na dowolnej
Wybierz wariant:
Nie wiesz jaki produkt
wybrać?
POMOC
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.