Zbiorniki

Destiller
Producent: SPEIDEL
Pojemnik, kadź, zbiornik do maceracji firmy Speidel to sprawdzone i godne zaufania rozwiązanie. Wykonany jest z bezpiecznego dla żywności i odpornego na promieniowanie UV
4 380 Wysyłka w ciągu 14 dni
Producent: SPEIDEL
Zbiorniki ze stali nierdzewnej do fermentacji, dojrzewania, przechowywania wina, FS MO, SPEIDEL.      
Producent: SPEIDEL
Zbiornik fermentacyjny maceracyjny FO-M, SPEIDEL z ruchomą pneumatyczną pokrywą.     
Producent: SPEIDEL
Zbiornik transportowy przechylny ze stali nierdzewnej. Dostępne pojemności: 380, 550, 750, 1050 litrów. Zbiornik może służyć jako zbiornik maceracyjny. Po zakończonej maceracji
Producent: SPEIDEL
Zbiornik maceracyjny z tłokiem dociskających, FD-MT, SPEIDEL.     
Producent: Zottel
Zbiornik ze stali nierdzewnej AISI 304 do fermentacji, leżakowania wina, miodu pitnego bez płaszcza chłodzącego. Standardowe wyposażenie spawane nogi całkowity spust -
Wybierz wariant:
Producent: SPEIDEL
Zbiornik do fermentacji maceracji win czerwonych FD-MKEH, SPEIDEL. Wspaniałe połączenie stali nierdzewnej oraz dębu.   
Producent: SPEIDEL
Zbiornik, pojemnik do przechowywania różnego rodzaju cieczy spożywczych wykonany jest z bezpiecznego dla żywności i odpornego na promieniowanie UV materiału PE
Wybierz wariant:
Producent: SPEIDEL
Zbiornik transportowy ze stali nierdzewnej do substancji płynnych lub półpłynnych np. zacierów, pulp.   
Producent: MOOG Cleaning Systems
Głowica wysokiego ciśnienia do mycia, dezynfekcji zbiorników.  Urządzenie do czyszczenia zbiorników R40 posiada obrotową głowicę natryskową 3D z zasięgiem
Producent: MOOG Cleaning Systems
Głowica wysokiego ciśnienia do mycia, dezynfekcji zbiorników. Urządzenie do czyszczenia zbiorników ER55 posiada obrotową głowicę natryskową 3D z zasięgiem 360°.
Producent: MOOG Cleaning Systems
Głowica wysokiego ciśnienia do mycia, dezynfekcji zbiorników. Głowica RD składa się z dwóch identycznych, obracających się odwrotnie głowic o średnicy 55 mm,
Producent: MOOG Cleaning Systems
Głowica wysokiego ciśnienia do mycia, dezynfekcji zbiorników. RC posiada obrotową głowicę natryskową 3D z zasięgiem 360°. Koła zębate są w pełni mechanicznie
Producent: SPEIDEL
Zbiornik fermentacyjny z tworzywa sztucznego dopuszczonego do kontaktu z żywnością w kształcie jajka. Bardzo solidny. Wnętrze gładkie, łatwe w myciu. Zbiornik
Wybierz wariant:
Producent: Zottel
Zbiornik wykonany ze stali nierdzewnej do przechowywania oleju, destylatów alkoholowych oraz innych płynów spożywczych, wyposażony w szczelną pokrywę górną,
Wybierz wariant:
Producent: Zottel
Zbiorniki do fermentacji, maceracji lub przechowywania wina. Właz zamontowany przy dnie zbiornika ułatwia jego opróżnianiae i mycie. Zbiornik wyposażony w płaszcz
Wybierz wariant:
Producent: Zottel
Zbiornik typu zamkniętego do fermentacji-maceracji z dwoma płaszczami.
Zbiorniki z prostokątnym włazem zintegrowanym z dnem służą do maceracji i fermentacji wina
Wybierz wariant:
Producent: SPEIDEL
Zbiornik z uchwytem na mieszadło boczne, na kółkach, RO-Z, SPEIDEL.   
Producent: Letina
Zbiornik ze stali nierdzewnej z dnem stożkowym do przechowywania, sedymentacji. Zbiornik może zostać wyposażony w płaszcz do
Producent: SPEIDEL
Zbiornik ze stali nierdzewnej z płaszczem do fermentacji np. wina, piwa, cydru. Dostępne pojemności zbiornika: 60, 120, 240, 525 oraz 625 litrów. 
Zbiornik
Producent: Zottel
Wysokiej jakości zbiornik ze stali nierdzewnej (AISI304) przeznaczony do do fermentacji i/lub leżakowania wina, cydru, miodu pitnego. Zbiornik wyposażony jest w zawór spustowy
Wybierz wariant:
Producent: SIRIO
Amfory ceramiczne Sirio nadają się zarówno do fermentacji wina, jak i jego dojrzewania. Niewielkie rozmiary i niska waga umożliwiają łatwe przenoszenie dzięki
Producent: SIRIO
Amfory ceramiczne Sirio nadają się zarówno do fermentacji wina, jak i jego dojrzewania. Niewielkie rozmiary i niska waga umożliwiają łatwe przenoszenie dzięki
Nie wiesz jaki produkt
wybrać?
POMOC
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.