Zbiorniki

Destiller
Zbiornik fermentacyjny akcyzowy o pojemności roboczej V=1000 litrów. Pojemność całkowita zbiornika liczona w dennicy dolnej i w płaszczu:  V ~ 1062 dm3
Producent: Zottel
Zbiornik ze stali nierdzewnej AISI 304 do przechowywania lub fermentacji. Wyposażenie standardowe: spawane nogi płaszcz chłodzący 2 × fitting ½” for
Wybierz wariant:
Producent: SPEIDEL
Zbiornik ze stali nierdzewnej stozkowy do fermentacji maceracji win czerwonych. Zbiornik wyposażony w płaszcz chłodzący/grzewczy.     
Producent: SPEIDEL
Zbiornik fermentacyjny z ruchomą pneumatyczną pokrywą.  Stal nierdzewna AISI 304, powierzchnia IIId (2R), marmurkowana na zewnątrz.  Zbiornik stoi na trzech spawanych
Producent: SPEIDEL
Pojemnik, kadź, zbiornik do maceracji firmy Speidel to sprawdzone i godne zaufania rozwiązanie. Wykonany jest z bezpiecznego dla żywności i odpornego na promieniowanie UV
3 887 Wysyłka w ciągu 14 dni
Producent: Zottel
Wysokiej jakości zbiornik ze stali nierdzewnej (AISI304) przeznaczony do fermentacji i/lub leżakowania wina, cydru, miodu pitnego. System pneumatyczny pozwala na umieszczanie pokrywy na dowolnej
Wybierz wariant:
Producent: SPEIDEL
Pojemnik, kadź, zbiornik do maceracji firmy Speidel to sprawdzone i godne zaufania rozwiązanie. Wykonany jest z bezpiecznego dla żywności i odpornego na promieniowanie UV
4 471 Wysyłka w ciągu 14 dni
Producent: SPEIDEL
Zbiornik, pojemnik do przechowywania różnego rodzaju cieczy spożywczych wykonany jest z bezpiecznego dla żywności i odpornego na promieniowanie UV materiału PE
Wybierz wariant:
Producent: Letina
Zbiornik ze stali nierdzewnej AISI304, na kółkach, z mieszadłem górnym (0,75 kW), pokrywą górną i klapą o pojemności 730 litrów. Dennica
Producent: Zottel
Zbiornik do fermentacji i leżakowania piwa. Standardowe wyposażenie stożek 60° zawór ciśnieniowy, ustawiony na 2,5 bar wylot dolny DN40 górny wylot
Producent: SPEIDEL
Zbiornik transportowy przechylny ze stali nierdzewnej. Dostępne pojemności: 380, 550, 750, 1050 litrów. Zbiornik może służyć jako zbiornik maceracyjny. Po zakończonej maceracji
Podczas fermentacji i maceracji ważne jest, aby zanurzać czapę bardzo delikatnie, nie uszkadzając pestek, ponieważ mogą one uwalniać garbniki, które są gorzkie.
Producent: SPEIDEL
Zbiorniki ze stali nierdzewnej do fermentacji, dojrzewania, przechowywania wina, FS MO, SPEIDEL.      
Producent: KIESEL
Stacja CIP KIESEL umożliwiaja mycie rurociągów, zbiorników, pomp, nalewarek, maszyn do odszypułkowywania, taśmociągów bez demontażu za pomocą kilku
Producent: SPEIDEL
Zbiornik transportowy ze stali nierdzewnej do substancji płynnych lub półpłynnych np. zacierów, pulp.   
Producent: Letina
Wysokiej jakości zbiornik ze stali nierdzewnej (AISI304) przeznaczony do przechowywania świeżego soku, wina, itp. Zbiornik wyposażony jest w zawory spustowe oraz pokrywę anty
Wybierz wariant:
Producent: SPEIDEL
Zbiornik fermentacyjny maceracyjny FO-M, SPEIDEL z ruchomą pneumatyczną pokrywą.     
Producent: Letina
Zbiornik do fermentacji i przechowywania wina oraz innych płynów spożywczych. Wykonany ze stali nierdzewnej, polerowanej.  Zbiornik wyposażony jest w następujące
Producent: Letina
Zbiornik cylindryczno-stożkowy do fermentacji i dojrzewania piwa wykonany ze stali szlachetnej, dwupłaszczowy. Ciśnienie robocze do 2 bar. Zbiornik jest wyposażony
Producent: Zottel
Zbiornik wykonany ze stali nierdzewnej do przechowywania oleju, destylatów alkoholowych oraz innych płynów spożywczych, wyposażony w szczelną pokrywę górną,
Wybierz wariant:
Zbiornik akcyzowy, technologiczny do odbioru destylaty z destylatora. Zbiornik posiada zatwierdzenia typu Głównego Urzędu Miar. Wykonanay ze stali nierdzewnej AISI
Producent: Letina
Zbiornik fermentacyjny ze szczelną, pneumatyczną ruchomą pokrywą górną, zaworem oddechowym, termometrem. Zbiornik może także służyć do dojrzewania i leżakowania wina
Producent: SPEIDEL
Zbiornik maceracyjny z tłokiem dociskających, FD-MT, SPEIDEL.     
Nie wiesz jaki produkt
wybrać?
POMOC
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.