Zbiorniki

Destiller
Producent: HAGYO
W pełni zautomatyzowany zbiornik do zimnej stabilizacji oraz rozcieńczania destylatów alkoholowych jest idealnym rozwiązaniem do schładzania i zestawiania
Producent: HAGYO
Zbiornik fermentacyjny ze stali nierdzewnej do gęstych nastawów np. owocowych, zbożowych z mieszadłem górnym, płaszczem chłodzącym.  Pojemnośc od 1000
Producent: Idroeletrika
Myjka ciśnieniowa wody gorącej. Wydajność od 6,9-9,8 l/min. System elektrycznego bezpośredniego podgrzewania wody pod ciśnieniem.  Bezpośrednie podłączenie do sieci
33 240 Wysyłka w ciągu 14 dni
Producent: Idroeletrika
Myjka ciśnieniowa wody gorącej. Wydajność od 6,9-9,8 l/min. System elektrycznego bezpośredniego podgrzewania wody pod ciśnieniem.  Bezpośrednie podłączenie do sieci
Wybierz wariant:
Producent: Idroeletrika
Myjka ciśnieniowa wody gorącej wraz z wytwornicą gorącej pary IKAvapor. Wydajność gorącej wody:  6,9÷9,8 l/min, gorącej pary 16÷64 kg/h. Ciągły
Wybierz wariant:
Producent: Letina
STACJA CIP (Clean-In-Place) to urządzenie, które automatyzuje czyszczenie sprzętu winiarskiego i browarniczego itp bez konieczności jego demontażu. Składa się z dwóch
Producent: Letina
PRESSURE TANK is used for sparkling wine production by Charmat method. It is a vertical type of tank with “ellipsoidal heads” (dished top and bottom). Work pressure is 6 bar.
Producent: Zottel
Zbiornik fermentacyjny ze stali nierdzewnej z mieszadłem bocznym, płaszczem, do fermentacji nastawów zbożowych i owocowych. Wyposażenie standardowe: nogi spawane 2
Producent: Zottel
Zbiornik ze stali nierdzewnej AISI 304 z mieszadłem bocznym. Zbiornik przystosowany do transportu widlakiem lub paleciakiem.  Standardowe wyposażenie:  spawana
Nie wiesz jaki produkt
wybrać?
POMOC
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.