Destiller

Zbiornik aseptyczny do produkcji win musujących

Aseptic stainless steel tanks for wine production: available with operating pressure 2,0-7,0 bar capacity 225 – 2100 liters ideal zobacz pełny opis
OPIS

Aseptic stainless steel tanks for wine production:

  • available with operating pressure 2,0-7,0 bar
  • capacity 225 – 2100 liters
  • ideal for aseptic storage and transportation of smaller quantities and residues, mash fermentation (maceration), production of sparkling wines, frizzante, champagne, sweet reserve and many more- emptying and transferring of the vessel content without pumping
  • optional and special equipment for maximum flexibility available: (heating and cooling equipment, volume extension, etc.)
Ostatnio przeglądane
Nie wiesz jaki produkt
wybrać?
POMOC
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.