Destiller

Zbiornik cylindryczno-stożkowy do piwa z płaszczem i izolacją

Producent:
Zbiornik do fermentacji i leżakowania piwa. Standardowe wyposażenie stożek 60° zawór ciśnieniowy, ustawiony na 2,5 zobacz pełny opis
OPIS

Zbiornik do fermentacji i leżakowania piwa.

Standardowe wyposażenie

  • stożek 60°
  • zawór ciśnieniowy, ustawiony na 2,5 bar
  • wylot dolny DN40
  • górny wylot DN40
  • termometr
  • kran próbny DN15
  • kula CIP z rurką DN25 i nakrętką zaślepiającą
  • właz Ø400 mm


Dodatkowe wyposażenie

 

  • zawory kulowe lub motylkowe – DN, TC
  • nakrętka zaślepiająca z łańcuchem
  • kran dolny ¾”
  • Zawór bezpieczeństwa
  • wskaźnik poziomu DN15 - Ø16 mm (typ zamknięty)
  • uchwyty do podnoszenia
  • tabliczka znamionowa
  • właz owalny 345 x 455 mm (od 500 L)
  • Regulowane stopy zbiornika

Volume

in liters

Dimensions in millimeters

Code

 

D

h1

h2

H

 

200

636

625

800

1750

20KPB200

300

636

1000

800

2100

20KPB300

400

636

1250

800

2400

20KPB400

500

795

1000

950

2250

20KPB500

600

795

1250

950

2500

20KPB600

800

795

1500

1100

2750

20KPB800

1100

955

1500

1100

2900

20KPB1100

Inne produkty tego producenta
Nie wiesz jaki produkt
wybrać?
POMOC
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.