Destiller

Zbiornik aseptyczny do produkcji win musujących

Aseptic stainless steel tanks for wine production: available with operating pressure 2,0-7,0 bar capacity 225 – 2100 liters ideal zobacz pełny opis
OPIS

Aseptic stainless steel tanks for wine production:

  • available with operating pressure 2,0-7,0 bar
  • capacity 225 – 2100 liters
  • ideal for aseptic storage and transportation of smaller quantities and residues, mash fermentation (maceration), production of sparkling wines, frizzante, champagne, sweet reserve and many more- emptying and transferring of the vessel content without pumping
  • optional and special equipment for maximum flexibility available: (heating and cooling equipment, volume extension, etc.)
Nie wiesz jaki produkt
wybrać?
POMOC
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.