Destiller

Zbiorniki ze stali nierdzewnej do winifikacji, maceracji, fermentacji wina, cydru, miodu pitnego.  

Producent: KIESEL
Stacja CIP KIESEL umożliwiaja mycie rurociągów, zbiorników, pomp, nalewarek, maszyn do odszypułkowywania, taśmociągów bez demontażu za pomocą kilku
Producent: Zottel
Zbiornik do maceracji i fermentacji odmian białych i czerwonych winogron. Wysoka ekstrakcja barw, aromatów i garbników ze skórki winogron. Podwójny
Wybierz wariant:
Producent: SPEIDEL
Zbiornik do maceracji-fermentacji win czerwonych, macerator, SD-MGRL (horizontal) wykonany ze stali nierdzewnej AISI 304.  Poziomy zbiornik fermentacyjny-maceracyjny
Producent: SPEIDEL
Zbiornik do fermentacji maceracji nastawów na wina czerwone z automatycznym systemem wymuszającym cyrkulację zawarości zbiornika za pomocą strumieni oczyszczonego
Producent: SPEIDEL
Zbiornik do maceracji z funkcją spryskiwania czapy.     
Producent: SPEIDEL
Zbiornik ze stali nierdzewnej stozkowy do fermentacji maceracji win czerwonych. Zbiornik wyposażony w płaszcz chłodzący/grzewczy.     
Producent: SPEIDEL
Zbiornik transportowy przechylny ze stali nierdzewnej. Dostępne pojemności: 380, 550, 750, 1050 litrów. Zbiornik może służyć jako zbiornik maceracyjny. Po zakończonej maceracji
Producent: SPEIDEL
Zbiornik fermentacyjny maceracyjny FO-M, SPEIDEL z ruchomą pneumatyczną pokrywą.     
Producent: SPEIDEL
Zbiornik maceracyjny z tłokiem dociskających, FD-MT, SPEIDEL.     
Producent: SPEIDEL
Zbiornik do fermentacji maceracji win czerwonych FD-MKEH, SPEIDEL. Wspaniałe połączenie stali nierdzewnej oraz dębu.   
Producent: Letina
Zbiornik do maceracji wina z pneumatycznym cylindrem z supresorem służy do winifikacji czerwonych i białych winogron. Może być również stosowany do fermentacji
Producent: Letina
WINEFICATOR WINEMATIC is horizontal construction of a tank for maceration of red and fermentation of white grapes. Speed control, mixing time interval and time-out, discharge and other functions
Producent: Zottel
Poziomy zbiornik do maceracji, winifikacji, który gwarantuje wysoką ekstrakcję barwników, aromatów i garbników ze skórki winogron. Zbiornik
Nie wiesz jaki produkt
wybrać?
POMOC
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.