Destiller
Producent: SK
Produkcja win musujących metodą Charmat Martinotti zasadniczo różni się od metody tradycyjnej. Tak zwana metoda Charmat jest szybsza i tańsza. Przyspieszenie produkcji
Producent: GORTANI
Zbiorniki są testowane i certyfikowane zgodnie z europejską dyrektywą PED. Są zbudowane ze stali nierdzewnej i wytrzymują ciśnienia większe niż te zwykle stosowane
Producent: SPEIDEL
Zbiornik ciśnieniowy, keg do nagazowywania i przechowywania cydru, soków, win oraz innych napojów.  Nalewaj świeże wino, cydr, piwo i wino musujące jak
3 214 Dostawa do 10 dni
Producent: SPEIDEL
Zbiornik ciśnieniowy, keg do nagazowywania i przechowywania cydru, soków, win oraz innych napojów.  Nalewaj świeże wino, cydr, piwo i wino musujące jak
1 814 Wysyłka w ciągu 14 dni
Producent: GORTANI
Zbiornik ciśnieniowy, izolowany renomowanego Włoskiego producenta GORTANI, do produkcji win musujących typu  prosecco metodą charmat, zbiornikową.  Zbiornik zbudowany zgodnie
Aseptic stainless steel tanks for wine production: available with operating pressure 2,0-7,0 bar capacity 225 – 2100 liters ideal for aseptic storage and transportation of smaller
Producent: KIESEL
Stacja CIP KIESEL umożliwiaja mycie rurociągów, zbiorników, pomp, nalewarek, maszyn do odszypułkowywania, taśmociągów bez demontażu za pomocą kilku
Producent: SPEIDEL
Zbiorniki ze stali nierdzewnej, ciśnieniowe do 2,5 bar, o pojemnościach: 60, 120, 240, 625 oraz 1150 litrów. Szczegóły produktu: dennica górna
Producent: SPEIDEL
Zbiorniki ze stali nierdzewnej, stożkowe, ciśnieniowe, do 2,5 bar, o pojemnościach: 60, 120, 240, 625 oraz 1200 litrów. Szczegóły produktu: dennica
Producent: Letina
PRESSURE TANK is used for sparkling wine production by Charmat method. It is a vertical type of tank with “ellipsoidal heads” (dished top and bottom). Work pressure is 6 bar.
Nie wiesz jaki produkt
wybrać?
POMOC
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.