Destiller
Producent: SPEIDEL
Zbiornik ciśnieniowy, keg do nagazowywania i przechowywania cydru, soków, win oraz innych napojów.  Nalewaj świeże wino, cydr, piwo i wino musujące jak
1 848 Wysyłka w ciągu 14 dni
Producent: Letina
PRESSURE TANK is used for sparkling wine production by Charmat method. It is a vertical type of tank with “ellipsoidal heads” (dished top and bottom). Work pressure is 6 bar.
Producent: SPEIDEL
Zbiorniki ze stali nierdzewnej, ciśnieniowe do 2,5 bar, o pojemnościach: 60, 120, 240, 625 oraz 1150 litrów. Szczegóły produktu: dennica górna
Producent: SPEIDEL
Zbiorniki ze stali nierdzewnej, stożkowe, ciśnieniowe, do 2,5 bar, o pojemnościach: 60, 120, 240, 625 oraz 1200 litrów. Szczegóły produktu: dennica
Producent: SPEIDEL
Zbiornik ciśnieniowy, keg do nagazowywania i przechowywania cydru, soków, win oraz innych napojów.  Nalewaj świeże wino, cydr, piwo i wino musujące jak
3 274 Wysyłka w ciągu 24 h
Mobilna stacja CIP (Cleaning in place)
Mobilna jednostka do mycia przede wszytkim zbiorników winiarskich, rurociagów ma zastosowanie zarówno w małych,
Nie wiesz jaki produkt
wybrać?
POMOC
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.