Zbiorniki

Destiller
Producent: Zottel
Zbiornik do maceracji i fermentacji odmian białych i czerwonych winogron. Wysoka ekstrakcja barw, aromatów i garbników ze skórki winogron. Podwójny
Wybierz wariant:
Producent: Letina
Zbiornik fermentacyjny ze szczelną, pneumatyczną ruchomą pokrywą górną, zaworem oddechowym, termometrem. Zbiornik może także służyć do dojrzewania i leżakowania wina
Producent: Zottel
Zbiornik fermentacyjny otwarty z dwoma płaszczami chłodzącymi firmy Zottel. Zbiornik można dodatkowo wyposażyć w pokrywę pływającą z zamknięciem
Wybierz wariant:
Producent: SPEIDEL
Zbiornik fermentacyjny z ruchomą pneumatyczną pokrywą.  Stal nierdzewna AISI 304, powierzchnia IIId (2R), marmurkowana na zewnątrz.  Zbiornik stoi na trzech spawanych
Producent: SPEIDEL
Zbiorniki ze stali nierdzewnej renomowanego producenta SPEIDEL. Zbiorniki typu zamknietego do fermentacji lub przechowywania wina, cydru, miodu pitnego itd. Zbiorniki wyposażone w płaszcze.
Producent: Letina
Zbiornik fermentacyjny lub do maceracji ze szczelną, pneumatyczną ruchomą pokrywą górną, zaworem oddechowym, termometrem. Zbiornik może także służyć do dojrzewania
Producent: Letina
Zbiornik do fermentacji i przechowywania wina oraz innych płynów spożywczych. Wykonany ze stali nierdzewnej, polerowanej. Zbiornik wyposażony jest w następujące
Producent: SPEIDEL
Zbiorniki wilokomorowe do fermentacji, przechowywania, dojrzewania.   
Producent: Zottel
Standardowe wyposażenie zbiornika: spawane nogi wylot dolny z zaworem kulowym ⁵⁄₄’’ zawór do ściągania wina znad osadu, z zaworem kulowym
Producent: Zottel
Zbiornik ze stali nierdzewnej AISI 304 do przechowywania lub fermentacji. Wyposażenie standardowe: spawane nogi płaszcz chłodzący 2 × fitting ½” for
Wybierz wariant:
Producent: Valvo
Zawór zabezpieczający, zbiornikowy do instalacji azotu. Zawór ma poza zadanie zabezpieczyć wino gazem obojętnym, w tym przypadku azotem,  nie powodując
357 Wysyłka w ciągu 24 h
Producent: Maurer GEP
Zestaw, ciąg zbiorników we stali nierdzewnej  3 x 200 litrów. Materiał: WNr. 1.4301, AISI 304 stainless steel.
Wymiary: 1800x600x1100 mm. Waga: 80 kg. Złączki: 2 x
12 576 Produkt na zamówienie (4-6 tygodni)
Producent: SPEIDEL
Zbiornik transportowy SD-T jest dokładnie tym, czego potrzebujesz do transportu wewnętrznego i zewnętrznego. Zbiornik ma wiele przydatnych cech, które ułatwiają transport
Producent: Letina
Wysokiej jakości zbiornik ze stali nierdzewnej (AISI304) przeznaczony do fermentacji i/lub leżakowania wina, cydru, miodu pitnego. System pneumatyczny pozwala na umieszczanie pokrywy na dowolnej
Wybierz wariant:
Producent: Letina
Zbiornik cylindryczno-stożkowy do fermentacji i dojrzewania piwa wykonany ze stali szlachetnej, dwupłaszczowy. Ciśnienie robocze do 2 bar. Zbiornik jest wyposażony
Producent: SPEIDEL
Zbiornik transportowy ze stali nierdzewnej do substancji płynnych lub półpłynnych np. zacierów, pulp.   
Producent: Zottel
Zbiornik do fermentacji i leżakowania piwa. Standardowe wyposażenie stożek 60° zawór ciśnieniowy, ustawiony na 2,5 bar wylot dolny DN40 górny wylot
Producent: SPEIDEL
Zbiornik transportowy ze stali nierdzewnej, poziomy ze stali nierdzewnej do transportu wina, wody pitnej oraz innych płynów spożywczych.   
Producent: Letina
Zbiornik do fermentacji i przechowywania wina oraz innych płynów spożywczych. Wykonany ze stali nierdzewnej, polerowanej.  Zbiornik wyposażony jest w następujące
Producent: Letina
Wysokiej jakości zbiornik ze stali nierdzewnej (AISI304) przeznaczony do fermentacji i/lub leżakowania wina, cydru, miodu pitnego. System pneumatyczny pozwala na umieszczanie pokrywy na dowolnej
Wybierz wariant:
Producent: Letina
Zbiornik ze stali nierdzewnej AISI304, na kółkach, z mieszadłem górnym (0,75 kW), pokrywą górną i klapą o pojemności 730 litrów. Dennica
Producent: Letina
The “Wineficator” is a pump-over fermenter designed to make remontage easy.

The HELI rotating sprinkler evenly soaks the pomace cap in the tank, while a built-in sieve
Producent: Letina
Zwężający się stożkowy fermentor do wina to zbiornik ze stali nierdzewnej przeznaczony do produkcji win czerwonych. Spodoba się tym, którzy wolą robić pigéage ręcznie niż
Nie wiesz jaki produkt
wybrać?
POMOC
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.