Zbiorniki

Destiller
Producent: Letina
The “Wineficator” is a pump-over fermenter designed to make remontage easy.

The HELI rotating sprinkler evenly soaks the pomace cap in the tank, while a built-in sieve
Producent: Letina
Zbiornik cylindryczno-stożkowy do fermentacji i dojrzewania piwa wykonany ze stali szlachetnej, dwupłaszczowy. Ciśnienie robocze do 2 bar. Zbiornik jest wyposażony
Producent: Letina
Zbiornik ze stali nierdzewnej z dnem stożkowym do przechowywania, sedymentacji. Zbiornik może zostać wyposażony w płaszcz do
Producent: Letina
Dwukomorowy zbiornik do fermentacji i przechowywania wina oraz innych płynów spożywczych. Wykonany ze stali nierdzewnej, polerowanej.  Zbiornik wyposażony jest
Producent: ENOMET
Wanna, zbiornik na kółkach wyposażona w wyfajną pompę służaca do mycia zbiorników za pomocą różnego rodzaju roztworów myjących. Wykonana
Producent: Letina
Zbiornik do fermentacji i przechowywania wina oraz innych płynów spożywczych. Wykonany ze stali nierdzewnej, polerowanej. Zbiornik wyposażony jest w następujące
Producent: Letina
Zbiornik fermentacyjny lub do maceracji ze szczelną, pneumatyczną ruchomą pokrywą górną, zaworem oddechowym, termometrem. Zbiornik może także służyć do dojrzewania
Producent: Zottel
Poziomy zbiornik do maceracji, winifikacji, który gwarantuje wysoką ekstrakcję barwników, aromatów i garbników ze skórki winogron. Zbiornik
Producent: MOOG Cleaning Systems
Głowica wysokiego ciśnienia do mycia, dezynfekcji zbiorników. RC posiada obrotową głowicę natryskową 3D z zasięgiem 360°. Koła zębate są w pełni mechanicznie
Producent: MOOG Cleaning Systems
Urządzenia z linii Business łączą profesjonalną wydajność z funkcjonalnością w atrakcyjnej cenie.
Podstawowe parametry techniczne: Gorąca woda do
Produkcja win musujących metodą Charmat Martinotti zasadniczo różni się od metody tradycyjnej. Tak zwana metoda Charmat jest szybsza i tańsza. Przyspieszenie produkcji
Producent: SIRIO
Wózek do transportu amfor. 
Producent: UNICOM
Zbiornik do maceracji/fermentacji wraz z maceracją wina, przede wszystkim czerwonego. Zbiornik wykonany ze stali nierdzewnej. Praca mieszadła sterowana automatycznie. Zbiornik wyposażony
Producent: SIRIO
Amfory ceramiczne Sirio nadają się zarówno do fermentacji wina, jak i jego dojrzewania. Niewielkie rozmiary i niska waga umożliwiają łatwe przenoszenie dzięki
Zbiornik fermentacyjny akcyzowy V=1000 litrów. Pojemność całkowita zbiornika liczona w dennicy dolnej i w płaszczu:  V ~ 1062 dm3 z aprobatą typu: PLT.
Producent: Letina
Zbiornik do fermentacji i przechowywania wina oraz innych płynów spożywczych. Wykonany ze stali nierdzewnej, polerowanej. Zbiornik ma kształt sześcianu dzięki czemu możemy
Producent: SIRIO
Amfory do przechowywania oleju jadalnego o poj. 120/160/200 litrów. Amfora olejowa Sirio jest w stanie zachować przez długi czas walory organoleptyczne produktu.
Producent: UNICOM
Zbiornik ze stali nierdzewnej do przechowywania gotowego wina. 
Zbiornik wykonany z płaszczem grzejnym/chłodniczym oraz mieszadłem ramowym alb łopatowym, walcowy pionowy, stojący na 4 nogach regulowanych.
Producent: MOOG Cleaning Systems
Głowica wysokiego ciśnienia do mycia, dezynfekcji zbiorników. Głowica RD składa się z dwóch identycznych, obracających się odwrotnie głowic o średnicy 55 mm,
Producent: VinPilot
OPTYMALIZAJA PROCESU FERMENTACJI 
VinPilot® Brix stale monitoruje degradację cukru w zbiorniku. W ten sposób zawsze wiesz, w jakiej fazie fermentacji
Producent: MOOG Cleaning Systems
Głowica wysokiego ciśnienia do mycia, dezynfekcji zbiorników.  Urządzenie do czyszczenia zbiorników R40 posiada obrotową głowicę natryskową 3D z zasięgiem
Producent: MOOG Cleaning Systems
Głowica wysokiego ciśnienia do mycia, dezynfekcji zbiorników. Urządzenie do czyszczenia zbiorników ER55 posiada obrotową głowicę natryskową 3D z zasięgiem 360°.
Nie wiesz jaki produkt
wybrać?
POMOC
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.