Filtr Flavy X-Wine cieszy się na rynku reputacją zapewniającą najlepsze natężenie przepływu w przypadku filtracji najtrudniejszych win. Wynik ten jest owocem 30-letniego doświadczenia
Odszypułkowarka do winogron model Delta Oscillys XM. Dzięki przemyślanej, wyjątkowej budowie proces odszypułkowania przebiega bez pracy wałka, bijaka i kosza obrotowego, które
Prasa koszowa do winogron renomowanego francuskiego producenta Bucher Vaslin. Prasa doskonale sprawdza się w tłoczeniu wytłoków po maceracji.
Prasa koszowa,
Prasa pneumatyczna do winogron model X Plus IT renomowanego francuskiego producenta Bucher Vaslin. Prasa typu zamkniętego. Prasa umożliwia tłoczenia winogron w osłonie gazów
Lej zasypowy wibracyjny do przyjęcia winogron transportowanych do winiarni na przyczepie. Materiał wykonania - AISI 304. Urządzenie umożliwia odbiór winogron
Odszypułkowarka do winogron renomowanego francuskiego producenta Bucher Vaslin. Urządzenie można doposażyć w rozdrabniacz. Urządzenie bardzo delikatnie obchodzi się
Popma śrubowa z zasobnikiem do transportu rozdrobnionych lub całych winogron. Popma może służyć także do transportu winogron po maceracji ze zbiornika do prasy.
Innowacyjny i opatentowany proces tłoczenia Bucher Vaslin w kontrolowanej atmosferze azotu gwarantuje tłoczenie winogron bez kontaktu z tlenem. Dzieje się tak dzięki
Rozdrabniacz do winogron renomowanej francuskiej firmy Bucher Vaslin.
Miażdżenie odszypułkowanych i posortowanych winogron ma zasadnicze znaczenie dla jakości przyszłego
The purpose of the vibrating sorting table is:
to spread out the crop,
to ensure separation of grapes from juice and herbaceous materials (damaged grapes, petioles, shot berries,
Profesjonalna pompa perystaltyczna do delikatnego transportu moszczu, wina, pulpy winogronowej. Pompa może być wyposażona w lej zasypowy wraz z przenośnikiem ślimakowym do
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.