Zbiorniki do fermentacji, maceracji lub przechowywania wina. Właz zamontowany przy dnie zbiornika ułatwia jego opróżnianiae i mycie. Zbiornik wyposażony w płaszcz
Zbiornik akcyzowy, technologiczny do odbioru destylaty z destylatora. Zbiornik posiada zatwierdzenia typu Głównego Urzędu Miar. Wykonanay ze stali nierdzewnej AISI
Profesjonalna, mobilna, wydajna tłocznia soku, której centralnym punktem, jest prasa taśmowa EBP 500 o wydajności 700 kg owoców na godzinę. Mobilna tłocznia soku, to zestaw urządzeń
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.