Granulowany bentonit sodowo-wapniowy do produkcji napojów najwyższej jakości. Soki owocowe, moszcze i wino są stabilizowane przez adsorpcję białek i innych cząstek
Seporit PORE-TEC to specjalny, granulowany bentonit. Stwarza idealne warunki do czystej fermentacji i adsorbuje białka na etapie soku. Kolejną zaletą jest wczesne usuwanie z soku
Drożdże Oenoferm Zweigelt F3
Drożdże przeznaczone do fermentacji czerwonych win z winogron Zweigelt, promujące charakter tej odmiany.
Opis produktu:
Oenoferm®Zweigelt to
TRENOLIN ROUGE jest wysoce aktywnym enzymem do wytwarzania win czerwonych. Wino przygotowane z użyciem preparatu ma intensywną czerwoną barwę i pełniejszy smak zabarwiony
Środek do stabilizacji kamienia winnego (wodorowinianu potasu), MannoPure®.
MannoPure® to płynna mannoproteina do stabilizacji winianu potasu.
Jest ekstrahowany
CarboTec GE zapewnia wczesną i delikatną adsorpcję zanieczyszczeń w moszczu gronowym bez pogarszania aromatu. Jego zastosowanie to środek zapobiegawczy w celu usunięcia
Trenolin Mash 1 kg płynny pektoenzym, Innowacyjny kompleks enzymów do maceracji białych win, nie zawiera depsydazy.
Opis produktu:
Trenolin®Mash DF to wyjątkowo
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.