Test Bento Szybka ocena niestabilności białek w winie. Akticol FA-UF to aktywowany kwasem, wysoce skuteczny węgiel drzewny w proszku. Skład i czystość tego aktywowanego węgla
Czysta tanina winogronowa ekstrahowana z francuskich winogron.
Tannivin® Grape to nowa, wysoce wyrafinowana tanina produkowana z wyselekcjonowanych francuskich winogron. Do
Saccharomyces Cerevisiae (bayanus), wyselekcjonowane we francuskim regionie Szampanii drożdże do produkcji win musujących. Nadają się szczególnie do fermentacji w butelkach.
VitaDrive F3 jest biologicznym aktywatorem i odżywką dla suchych wyselekcjonowanych czystych drożdży podczas procesu nawadniania. Już we wczesnej fazie VitaDrive F3 dostarcza
Trenolin Mash 1 kg płynny pektoenzym, Innowacyjny kompleks enzymów do maceracji białych win, nie zawiera depsydazy.
Opis produktu:
Trenolin®Mash DF to wyjątkowo
Granulowany bentonit sodowo-wapniowy do produkcji napojów najwyższej jakości. Soki owocowe, moszcze i wino są stabilizowane przez adsorpcję białek i innych cząstek
Więgiel aktywny Granucol wykonany jest z peletów węgla aktywnego pochodzenia roślinnego. Pelety węglowe poddawane są specjalnemu procesowi produkcji, który
Trenolin® ProStab - enzymatyczna stabilizacja białek w winie.
Trenolin® ProStab działa na termolabilne chitynazy i białka taumatynopodobne, które odgrywają
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.