MIKRO/MAKRO DOTLENIENIE oraz częściej wykorzystuje się zbiorniki pozbawiające wino naturalnego tlenu. Dlatego tlen musi być dodany sztucznie, aby osiągnąć korzystne efekty aktywacji
Kontroler zbiornikowy VinPilot® oferuje doskonałą kontrolę fermentacji dzięki całkowicie niezawodnej kontroli temperatury.
Chłodzenie i ogrzewanie
Możesz używać
Stacja buforowa wody lodowej typu plug&play
Aby zapewnić optymalną dystrybucję wody chłodzącej i utrzymać niską częstotliwość załączeń chillera, zalecamy zastosowanie
MODELE OD 17-700KW.
Seria ProChill® oferuje standardowe modele o mocy od 17 do 50 kW, które są specjalnie dostosowane do wymagań winiarni, browaru oraz innych
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.