Nalewarka do worków bag in box. Dozowanie w pełni kontrolowane elektronicznej. Panel sterowania. Wydajność urządzenia: 750 (przy napełnianiu 10 litrowych
Nalewarka do worków Bag in Box oraz butelek szklanych (sześć dysz) z elektronicznym systemem dozowania. Wykonana ze stali nierdzewnej. Urządzenie wyposażone w panel
Prasa taśmowa do produkcji soków owocowych i warzywnych. Charakteryzuje się wysoką wydajnością i niskimi kosztami eksploatacji. Wcześniej rozdrobnione owoce są zgniatane
Urządzenie o dużej wydajności służące do oczyszczania soku z cząstek stałych. Wykonane ze stali nierdzewnej 1.4301 / AISI 304.
Wirówki talerzowe wykorzystywane są do
Prasa taśmowa do produkcji soków owocowych i warzywnych. Charakteryzuje się wysoką wydajnością i niskimi kosztami eksploatacji. Wcześniej rozdrobnione owoce są zgniatane
Pasteuriser PA 180 E
Pasteryzator przepływowy, elektryczny wyposażony w rurowy wymienniki ciepłą, o wydajności nominalnej 180l/h. Temperatura soku na wyjściu 80 stopni
Ekonomiczny pasteryzator z nagrzewnicą elektryczną i wymiennikiem ciepła. Łatwy w obsłudze z ręczną regulacją przepływu. Dodatkowo termometr do monitorowania
Prasa taśmowa do produkcji soków owocowych i warzywnych. Charakteryzuje się wysoką wydajnością i niskimi kosztami eksploatacji. Wcześniej rozdrobnione owoce są zgniatane
Myjka i podajnik ślimakowy w jednym do owoców lub warzyw. Wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304. Mycie owoców lub warzyw odbywa się najpierw w komorze
Niezawodna prasa hydrauliczna do wcześniej rozdrobnionych owoców. Owoce są zgniatane pomiędzy przekładkami z drewna, pulpa zostaje w chustach filtracyjnych. Dzięki obrotowemu
The Cleaning and sorting table is a combination device for cleaning and manual sorting of your fruit and vegetables. Cleaning takes place with the help of water spriklers and brushes from three
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.