Nalewarka do worków Bag in Box z elektronicznym systemem dozowania. Wykonana ze stali nierdzewnej. Urządzenie wyposażone w panel kontrolny dzięki któremu można
Młynek (rozdrabniacz) do owoców ziarnkowych, jagodowych lub warzyw z szybko wymiennymi tarczami ze stali nierdzewnej, z regulacją stopnia mielenia. Urządzenie wykonane jest ze
Myjka i podajnik ślimakowy w jednym do owoców lub warzyw. Wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304. Mycie owoców lub warzyw odbywa się najpierw w komorze
Prasa taśmowa EBP 420 o wydajności do 600 kg/h. W cenie: myjka wysokociśnieniowa, kompresor
Dane techniczne
Wysokość wyrzutu wytłoków 780 mm
Zużycie wody do
Myjka i podajnik ślimakowy w jednym do owoców lub warzyw. Wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304. Mycie owoców lub warzyw odbywa się najpierw w komorze
Bateria dwóch filtrów rurowych, szczelinowych do filtracji na przykład świeżo wyciśniętego soku z owoców lub warzyw. Wykonana ze stali nierdzewnej rodzaj 1.4301.
Niezawodna prasa hydrauliczna wraz z młynkiem do rozdrabniania owoców w szczególności jabłek, gruszek oraz warzyw. Rozdrobnione owoce są zgniatane pomiędzy przekładkami z drewna, pulpa
Niezawodna prasa hydrauliczna do wcześniej rozdrobnionych owoców. Owoce są zgniatane pomiędzy przekładkami z drewna, pulpa zostaje w chustach filtracyjnych. Dzięki obrotowemu
Niezawodna prasa hydrauliczna do wcześniej rozdrobnionych owoców. Owoce są zgniatane pomiędzy przekładkami z drewna, pulpa zostaje w chustach filtracyjnych. Na ramie
Pasteryzator na olej opałowy o wysokiej wydajności Austriackiej firmy Voran. Wydajność urządzenia: 1000 l/h. Moc kotła olejowego 90 kW. Urządzenie może zostać dodatkowo
Pasteuriser PA 180 E
Pasteryzator przepływowy, elektryczny wyposażony w rurowy wymienniki ciepłą, o wydajności nominalnej 180l/h. Temperatura soku na wyjściu 80 stopni
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.