Nalewarka do worków bag in box. Dozowanie w pełni kontrolowane elektronicznej. Panel sterowania. Wydajność urządzenia: 750 (przy napełnianiu 10 litrowych
De-stoning machine EP 500
Urządzenie o wysokiej wydajności do drylowania wszystkich owoców pestkowych, przede wszystkim śliwek, wiśni, czereśni, brzoskwiń czy moreli
Pasteuriser PA 180 E
Pasteryzator przepływowy, elektryczny wyposażony w rurowy wymienniki ciepłą, o wydajności nominalnej 180l/h. Temperatura soku na wyjściu 80 stopni
Niezawodna prasa hydrauliczna, warstwowa do wcześniej rozdrobnionych owoców. Owoce są zgniatane pomiędzy przekładkami z drewna, pulpa zostaje w chustach filtracyjnych. Dzięki
The Cleaning and sorting table is a combination device for cleaning and manual sorting of your fruit and vegetables. Cleaning takes place with the help of water spriklers and brushes from three
Młynek, rozdrabniacz przeznaczony do rozdrabniania przede wszystkim warzyw oraz owoców z wyłączeniem owoców pestkowych np. śliwek, czereśni, wiśni. Doskonale sprawdza
Prasa taśmowa EBP 420 o wydajności do 600 kg/h. W cenie: myjka wysokociśnieniowa, kompresor
Dane techniczne
Wysokość wyrzutu wytłoków 780 mm
Zużycie wody do
Młynek, rozdrabniacz przeznaczony do rozdrabniania przede wszystkim owoców oraz warzyw. Wykonany ze stali nierdzewnej – 1.4301/AISI 304. Moc zainstalowana: 5,5
Prasa taśmowa do produkcji soków owocowych i warzywnych. Charakteryzuje się wysoką wydajnością i niskimi kosztami eksploatacji. Wcześniej rozdrobnione owoce są zgniatane
FX-10 to półautomatyczna etykieciarka stołowa, która nakleja przednią i tylną etykietę podczas tego samego cyklu. Etykieciarka jest wyposażona dodatkowo
Zbiornik do fermentacji i przechowywania wina oraz innych płynów spożywczych. Wykonany ze stali nierdzewnej, polerowanej.
Zbiornik wyposażony jest w następujące
TRENOLIN ROUGE jest wysoce aktywnym enzymem do wytwarzania win czerwonych. Wino przygotowane z użyciem preparatu ma intensywną czerwoną barwę i pełniejszy smak zabarwiony
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.