Pasteryzator na olej opałowy o wysokiej wydajności Austriackiej firmy Voran. Wydajność urządzenia: 1000 l/h. Moc kotła olejowego 90 kW. Urządzenie może zostać dodatkowo
Bateria dwóch filtrów rurowych, szczelinowych do filtracji na przykład świeżo wyciśniętego soku z owoców lub warzyw. Wykonana ze stali nierdzewnej rodzaj 1.4301.
De-stoning machine EP 1000
Urządzenie o wysokiej wydajności do drylowania wszystkich owoców pestkowych, przede wszystkim śliwek, wiśni, czereśni, brzoskwiń czy moreli
Nalewarka do worków Bag in Box z elektronicznym systemem dozowania. Wykonana ze stali nierdzewnej. W cenie urządzenia mobilny wózek ze stali nierdzewnej. Urządzenie
Pasteryzator na olej opałowy o wysokiej wydajności Austriackiej firmy Voran. Wydajność urządzenia: 600 l/h. Moc kotła olejowego 55 kW. Urządzenie może zostać dodatkowo
Pasteryzator gazowy, przepływowy o wysokiej wydajności Austriackiej firmy Voran. Wydajność urządzenia: 500 l/h.
Pasteryzator gazowy, przepływowy z rurowym
Urządzenie o dużej wydajności służące do oczyszczania soku z cząstek stałych. Wykonane ze stali nierdzewnej 1.4301 / AISI 304.
Wirówki talerzowe wykorzystywane są do
The Cleaning and sorting table is a combination device for cleaning and manual sorting of your fruit and vegetables. Cleaning takes place with the help of water spriklers and brushes from three
Wanna do świeżo wyciśniętego soku firmy Voran. Stworzona z myślą o pracy w układzie z prasą koszową tej samej firmy. Dzięki zastosowanej pompie świeży sok możemy
Młynek, rozdrabniacz przeznaczony do rozdrabniania przede wszystkim warzyw oraz owoców z wyłączeniem owoców pestkowych np. śliwek, czereśni, wiśni. Doskonale sprawdza
Młynek, rozdrabniacz przeznaczony do rozdrabniania przede wszystkim warzyw oraz owoców z wyłączeniem owoców pestkowych np. śliwek, czereśni, wiśni. Urządzenie
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.