Profesjonalny zawór dekantacyjny ze stali nierdzewnej do ściągania wina znad osadu. Rura zaworu może zostać ustawiona w wybranej pozycji tak aby ściągnąć wino znad
Niezawodna prasa hydrauliczna do wcześniej rozdrobnionych owoców. Owoce są zgniatane pomiędzy przekładkami z drewna, pulpa zostaje w workach filtracyjnych. Na ramie
Pasteryzator rurowy typu Flash HTST (wysoka temperatura w krótkim czasie) do soków oraz innych napojów bezalkoholowych ma poza zadanie utrwalenie termiczne
Wysokiej jakości opaska ślimakowa, zaciskowa ze stali nierdzewnej AISI 304, 12-22 mm W4, DIN3017. Szerokość opaski zaciskowej: 9 mm. Wyprodukowana w Polsce.
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.