Zbiorniki do piwa

Destiller
Producent: Letina
Zbiornik cylindryczno-stożkowy do fermentacji i dojrzewania piwa wykonany ze stali szlachetnej, dwupłaszczowy. Ciśnienie robocze do 2 bar. Zbiornik jest wyposażony
Producent: Zottel
Zbiornik do fermentacji i leżakowania piwa. Standardowe wyposażenie stożek 60° zawór ciśnieniowy, ustawiony na 2,5 bar wylot dolny DN40 górny wylot
Producent: Zottel
Zbiornik fermentacyjny, stożkowy (60º) do fermentacji piwa, wyposażony w płaszcz chłodzący (na cylindrze zbiornika), termometr, głowicę CIP, zawór spustowy o średnicy
Wybierz wariant:
Producent: Zottel
Zbiornik stożkowy wykonany ze stali nierdzewnej AISI304, BA (IIId). Idealnie nadaje się do fermentacji piwa i innych płynów z osadami. Dno stożkowe 60
Wybierz wariant:
Producent: SPEIDEL
Zbiorniki ze stali nierdzewnej, stożkowe, ciśnieniowe, do 2,5 bar, o pojemnościach: 60, 120, 240, 625 oraz 1200 litrów. Szczegóły produktu: dennica
Producent: SPEIDEL
Zbiorniki ze stali nierdzewnej, ciśnieniowe do 2,5 bar, o pojemnościach: 60, 120, 240, 625 oraz 1150 litrów. Szczegóły produktu: dennica górna
Producent: Guth
Zawór służy do utrzymania stałego ciśnienia dwutlenu węgla w zbiorniku fermentacyjnym w zakresie 0,2-3 bar. Zawór wykonany ze stali nierdzewnej AISI304.
Producent: SPEIDEL
Zbiornik ze stali nierdzewnej z płaszczem do fermentacji np. wina, piwa, cydru. Dostępne pojemności zbiornika: 60, 120, 240, 525 oraz 625 litrów. 
Zbiornik
Nie wiesz jaki produkt
wybrać?
POMOC
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.