Popma śrubowa z zasobnikiem do transportu rozdrobnionych lub całych winogron. Popma może służyć także do transportu winogron po maceracji ze zbiornika do prasy.
Prasa pneumatyczna Bucher Origin posiada szeroko otwierane drzwiczki, które zapewniają pełne napełnianie prasy i łatwe opróżnianie wytłoków. Przesuwane
Odszypułkowarka do winogron renomowanego francuskiego producenta Bucher Vaslin. Urządzenie można doposażyć w rozdrabniacz. Urządzenie bardzo delikatnie obchodzi się
Prasa koszowa do winogron renomowanego francuskiego producenta Bucher Vaslin. Prasa doskonale sprawdza się w tłoczeniu wytłoków po maceracji.
Prasa koszowa,
Odszypułkowarka do winogron model Delta Oscillys. Dzięki przemyślanej, wyjątkowej budowie proces odszypułkowania przebiega bez pracy wałka, bijaka i koszyka obrotowego,
Odszypułkowarka do winogron model Delta Oscillys XM. Dzięki przemyślanej, wyjątkowej budowie proces odszypułkowania przebiega bez pracy wałka, bijaka i kosza obrotowego, które
Rozdrabniacz do winogron renomowanej francuskiej firmy Bucher Vaslin.
Miażdżenie odszypułkowanych i posortowanych winogron ma zasadnicze znaczenie dla jakości przyszłego
Prasa pneumatyczna do winogron model X Plus IT renomowanego francuskiego producenta Bucher Vaslin. Prasa typu zamkniętego. Prasa umożliwia tłoczenia winogron w osłonie gazów
Prasa pneumatyczna do winogron model X Pro renomowanego francuskiego producenta Bucher Vaslin. Prasa typu zamkniętego.
Prasy Bucher XPro przeznaczone są do wyciskania soku
Innowacyjny i opatentowany proces tłoczenia Bucher Vaslin w kontrolowanej atmosferze azotu gwarantuje tłoczenie winogron bez kontaktu z tlenem. Dzieje się tak dzięki
Prasa pneumatyczna do winogron model X Pro renomowanego francuskiego producenta Bucher Vaslin. Prasa typu zamkniętego.
Prasy Bucher XPro przeznaczone są do wyciskania soku
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.