Prasa taśmowa do owoców i warzyw
Wcześniej rozdrobnione owoce są zgniatane pomiędzy taśmą polipropylenową, która przechodzi przez specjalne walce prasujące
Prasa taśmowa do owoców i warzyw
Wcześniej rozdrobnione owoce są zgniatane pomiędzy taśmą polipropylenową, która przechodzi przez specjalne walce prasujące
Wydajność: 2500 kg/h
Prędkość taśmy: regulowana
Moc zainstalowania: 5,5 kW
Dysze myjące: tak
Szerokość taśmy podajnika: 400 mm
Dmuchawa boczno- kanałowa: opcja
Moc
Pasteryzator przeznaczony jest do termicznej obróbki soków owocowych oraz przecierów — wyciśnięty wcześniej sok zostaje podany do zbiornika buforowego, skąd
Pasteryzator przeznaczony jest do termicznej obróbki soków owocowych oraz przecierów — wyciśnięty wcześniej sok zostaje podany do zbiornika buforowego, skąd
Prasa taśmowa do owoców i warzyw
Wcześniej rozdrobnione owoce są zgniatane pomiędzy taśmą polipropylenową, która przechodzi przez specjalne walce prasujące
Prasa taśmowa do owoców i warzyw
Wcześniej rozdrobnione owoce są zgniatane pomiędzy taśmą polipropylenową, która przechodzi przez specjalne walce prasujące
Prasa taśmowa do owoców i warzyw
Wcześniej rozdrobnione owoce są zgniatane pomiędzy taśmą polipropylenową, która przechodzi przez specjalne walce prasujące
Podgrzewacz pulpy. Wymiennik rurowy jest urządzeniem zbudowanym na zasadzie wymiennika typu „rura w rurze“. Medium grzewcze (gorąca woda) jest przygotowywane
Pasteryzator przeznaczony jest do termicznej obróbki soków owocowych oraz przecierów — wyciśnięty wcześniej sok zostaje podany do zbiornika buforowego, skąd
Filtracja z przepływem krzyżowym (cross-flow filtration) zapewnia idealnie klarowny produkt bez żadnych środków klarujących, pomocniczych. Gdy wymagane jest klarowanie bentonitem
Pasteuriser PA 180 E
Pasteryzator przepływowy, elektryczny wyposażony w rurowy wymienniki ciepłą, o wydajności nominalnej 180l/h. Temperatura soku na wyjściu 80 stopni
Pielnik boczny, kultywator rzędowy hydrauliczny, wychylny służy do mechanicznego usuwania chwastów rosnących w pasie krzewów, między sadzonkami. Delikatnie
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.