• Duża przestrzeń na ciała stałe, umożliwiająca dłuższy czas pracy
• Wbudowana, ręczna kontrola przeciwciśnienia i zawór standaryzacji tłuszczu mlecznego
• Wbudowana, ręczna kontrola przeciwciśnienia i zawór standaryzacji tłuszczu mlecznego
Skuteczne oddzielanie zanieczyszczeń stałych jest ściśle związane z lepkością mleka: im niższa
lepkość, tym większy efekt oddzielania. Dlatego w celach klarowania
lepkość, tym większy efekt oddzielania. Dlatego w celach klarowania
Skrócony okres przydatności do spożycia miękkich serów i produktów na bazie miękkich serów może być również spowodowany obecnością bakterii.
Delikatne przetwarzanie mleka w celu uniknięcia uszkodzenia kuleczek tłuszczu jest podstawowym wymogiem, który FRAUTECH SEPARATORS może zagwarantować dzięki zoptymalizowanej
Lattomatic gwarantuje dokładną regulację zawartości tłuszczu w śmietanie w zakresie od 30% do 45%. System może obliczyć i automatycznie dostosować zawartość tłuszczu na
Crematic, automatyczny system kontroli zawartości tłuszczu w śmietanie
Crematic Crematic jest sterowany przez panel sterowania skimmera lub dedykowany panel sterowania. Stężenie