MilkyLab

Destiller
• Duża przestrzeń na ciała stałe, umożliwiająca dłuższy czas pracy
• Wbudowana, ręczna kontrola przeciwciśnienia i zawór standaryzacji tłuszczu mlecznego
Skuteczne oddzielanie zanieczyszczeń stałych jest ściśle związane z lepkością mleka: im niższa
lepkość, tym większy efekt oddzielania. Dlatego w celach klarowania
Skrócony okres przydatności do spożycia miękkich serów i produktów na bazie miękkich serów może być również spowodowany obecnością bakterii.
Delikatne przetwarzanie mleka w celu uniknięcia uszkodzenia kuleczek tłuszczu jest podstawowym wymogiem, który FRAUTECH SEPARATORS może zagwarantować dzięki zoptymalizowanej
Lattomatic gwarantuje dokładną regulację zawartości tłuszczu w śmietanie w zakresie od 30% do 45%. System może obliczyć i automatycznie dostosować zawartość tłuszczu na
Crematic, automatyczny system kontroli zawartości tłuszczu w śmietanie Crematic Crematic jest sterowany przez panel sterowania skimmera lub dedykowany panel sterowania. Stężenie
Nie wiesz jaki produkt
wybrać?
POMOC
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.