Hydroprasa - uniwersalne urządzenie do wyciskania soku z winogron, jabłek i innych owoców.
Bardzo solidne wykonanie, wysokiej jakości materiały i prosta
Zbiornik z mieszadłem boczny do mieszania, blendowania i wielu innych zastosowań renomowanej firmy SPEIDEL.
Podstawa zbiornika wykonana z PE umożliwia łatwy
Nowy 20-litrowy Braumeister PLUS jest wyposażony w płaszcz chłodzący i nowy system sterowania. Jego format jest tak poręczny, że urządzenie można używać nawet
Rozdrabniacz do jabłek i gruszek firmy Speidel.
Rozdrabniacz do owoców ziarnkowych można podłączyć do standardowego gniazdka 230 V. Duży zbiornik ułatwia napełnianie
Zbiornik fermentacyjny z ruchomą pneumatyczną pokrywą. Stal nierdzewna AISI 304, powierzchnia IIId (2R), marmurkowana na zewnątrz. Zbiornik stoi na trzech spawanych
Pojemnik, kadź, zbiornik do maceracji firmy Speidel to sprawdzone i godne zaufania rozwiązanie. Wykonany jest z bezpiecznego dla żywności i odpornego na promieniowanie UV
Krystaliczny monohydrat dekstrozy z winogron. Jest to autentyczna frakcja glukozy monosacharydowej obecnej w soku winogronowym. Występuje w postaci białych
Automatyczna etykieciarka (etykietarka) renomowanego francuskiego producenta CDA do etykietowania butelek do wina, aplikuje do dwóch etykiet (etykieta przednia
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.