Beczki Węgierskiej firmy Boros Oak Barrels są produkowane ze starannie dobranego węgierskiego dębu bezszypułkowego (Quercus Petraea), wyłącznie z wewnętrznej części
Pompa do delikatnego transferu całych lub rozdrobnionych winogron, świeżego moszczu, wina, sfermentowanych wytłoków. Pompa samozasysająca, praca na sucho, zmiana kierunku pracy,
Metoda pomiaru opiera się na prawie indukcji elektromagnetycznej Faradaya: w momencie wystąpienia przepływu generowany jest sygnał elektryczny. Gładka rurka pomiarowa ułatwia
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.