Zbiornik do fermentacji maceracji nastawów na wina czerwone z automatycznym systemem wymuszającym cyrkulację zawarości zbiornika za pomocą strumieni oczyszczonego
Zbiornik, pojemnik do przechowywania różnego rodzaju cieczy spożywczych wykonany jest z bezpiecznego dla żywności i odpornego na promieniowanie UV materiału PE
Nowy 50-litrowy Braumeister PLUS jest wyposażony w płaszcz chłodzący i nowy system sterowania. Jego format jest tak poręczny, że urządzenie można używać nawet
Zbiornik fermentacyjny z ruchomą pneumatyczną pokrywą. Stal nierdzewna AISI 304, powierzchnia IIId (2R), marmurkowana na zewnątrz. Zbiornik stoi na trzech spawanych
Zbiornik transportowy przechylny ze stali nierdzewnej. Dostępne pojemności: 380, 550, 750, 1050 litrów. Zbiornik może służyć jako zbiornik maceracyjny. Po zakończonej maceracji
Zbiornik ze stali nierdzewnej z płaszczem do fermentacji np. wina, piwa, cydru. Dostępne pojemności zbiornika: 60, 120, 240, 525 oraz 625 litrów.
Zbiornik
Zbiorniki ze stali nierdzewnej renomowanego producenta SPEIDEL. Zbiorniki typu zamknietego do fermentacji lub przechowywania wina, cydru, miodu pitnego itd. Zbiorniki wyposażone w płaszcze.
Zbiornik do maceracji-fermentacji win czerwonych, macerator, SD-MGRL (horizontal) wykonany ze stali nierdzewnej AISI 304.
Poziomy zbiornik fermentacyjny-maceracyjny
Zbiornik fermentacyjny z tworzywa sztucznego dopuszczonego do kontaktu z żywnością w kształcie jajka. Bardzo solidny. Wnętrze gładkie, łatwe w myciu. Zbiornik
Kompaktowy chiller, wytwornica wody lodowej wyposażony w zbiornik na wodę i pompę odśrodkową. Chiller typu otwartego. Urządzenie wyposażone dodatkowo w grzałkę elektryczną
Zbiornik do fermentacji i przechowywania wina oraz innych płynów spożywczych. Wykonany ze stali nierdzewnej, polerowanej. Zbiornik ma kształt sześcianu dzięki czemu możemy
Półautomatyczna korkownica do wina. Przeznaczona do zamykania butelek korkiem naturalnym lub syntetycznym o maksymalnej średnicy 22-26 mm oraz wysokości 50 mm.
Aseptic stainless steel tanks for wine production:
available with operating pressure 2,0-7,0 bar
capacity 225 – 2100 liters
ideal for aseptic storage and transportation of smaller
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.