Zbiorniki

Destiller
Producent: SPEIDEL
Pojemnik, kadź, zbiornik do maceracji firmy Speidel to sprawdzone i godne zaufania rozwiązanie. Wykonany jest z bezpiecznego dla żywności i odpornego na promieniowanie UV
4 484 Wysyłka w ciągu 14 dni
Producent: GORTANI
Zbiornik ciśnieniowy, izolowany renomowanego Włoskiego producenta GORTANI, do produkcji win musujących typu  prosecco metodą charmat, zbiornikową.  Zbiornik zbudowany zgodnie
Producent: SPEIDEL
Zbiornik fermentacyjny z ruchomą pneumatyczną pokrywą.  Stal nierdzewna AISI 304, powierzchnia IIId (2R), marmurkowana na zewnątrz.  Zbiornik stoi na trzech spawanych
Producent: SPEIDEL
Zbiornik do maceracji z funkcją spryskiwania czapy.     
Podczas fermentacji i maceracji ważne jest, aby zanurzać czapę bardzo delikatnie, nie uszkadzając pestek, ponieważ mogą one uwalniać garbniki, które są gorzkie.
Producent: SPEIDEL
Zbiornik ze stali nierdzewnej stozkowy do fermentacji maceracji win czerwonych. Zbiornik wyposażony w płaszcz chłodzący/grzewczy.     
Producent: SPEIDEL
Zbiornik fermentacyjny maceracyjny FO-M, SPEIDEL z ruchomą pneumatyczną pokrywą.     
Producent: SPEIDEL
Zbiornik transportowy przechylny ze stali nierdzewnej. Dostępne pojemności: 380, 550, 750, 1050 litrów. Zbiornik może służyć jako zbiornik maceracyjny. Po zakończonej maceracji
Producent: SPEIDEL
Zbiornik, pojemnik do przechowywania różnego rodzaju cieczy spożywczych wykonany jest z bezpiecznego dla żywności i odpornego na promieniowanie UV materiału PE
Wybierz wariant:
Producent: SPEIDEL
Zbiornik transportowy ze stali nierdzewnej do substancji płynnych lub półpłynnych np. zacierów, pulp.   
Producent: MOOG Cleaning Systems
Głowica wysokiego ciśnienia do mycia, dezynfekcji zbiorników.  Urządzenie do czyszczenia zbiorników R40 posiada obrotową głowicę natryskową 3D z zasięgiem
Producent: MOOG Cleaning Systems
Głowica wysokiego ciśnienia do mycia, dezynfekcji zbiorników. Urządzenie do czyszczenia zbiorników ER55 posiada obrotową głowicę natryskową 3D z zasięgiem 360°.
Producent: MOOG Cleaning Systems
Głowica wysokiego ciśnienia do mycia, dezynfekcji zbiorników. Głowica RD składa się z dwóch identycznych, obracających się odwrotnie głowic o średnicy 55 mm,
Producent: MOOG Cleaning Systems
Głowica wysokiego ciśnienia do mycia, dezynfekcji zbiorników. RC posiada obrotową głowicę natryskową 3D z zasięgiem 360°. Koła zębate są w pełni mechanicznie
Producent: SPEIDEL
Zbiornik fermentacyjny z tworzywa sztucznego dopuszczonego do kontaktu z żywnością w kształcie jajka. Bardzo solidny. Wnętrze gładkie, łatwe w myciu. Zbiornik
Wybierz wariant:
Producent: Letina
Wysokiej jakości zbiornik ze stali nierdzewnej (AISI304) przeznaczony do przechowywania świeżego soku, wina, itp. Zbiornik wyposażony jest w zawory spustowe oraz pokrywę anty
Wybierz wariant:
Producent: SPEIDEL
Zbiorniki ze stali nierdzewnej do fermentacji, dojrzewania, przechowywania wina, FS MO, SPEIDEL.      
Producent: Zottel
Zbiornik ze stali nierdzewnej AISI 304 do fermentacji, leżakowania wina, miodu pitnego bez płaszcza chłodzącego. Standardowe wyposażenie spawane nogi całkowity spust -
Wybierz wariant:
Producent: SPEIDEL
Zbiornik z uchwytem na mieszadło boczne, na kółkach, RO-Z, SPEIDEL.   
Producent: Zottel
Zbiornik wykonany ze stali nierdzewnej do przechowywania oleju, destylatów alkoholowych oraz innych płynów spożywczych, wyposażony w szczelną pokrywę górną,
Wybierz wariant:
Producent: Zottel
Zbiorniki do fermentacji, maceracji lub przechowywania wina. Właz zamontowany przy dnie zbiornika ułatwia jego opróżnianiae i mycie. Zbiornik wyposażony w płaszcz
Wybierz wariant:
Producent: Zottel
Zbiornik typu zamkniętego do fermentacji-maceracji z dwoma płaszczami.
Zbiorniki z prostokątnym włazem zintegrowanym z dnem służą do maceracji i fermentacji wina
Wybierz wariant:
Zbiornik akcyzowy, technologiczny do odbioru destylaty z destylatora. Zbiornik posiada zatwierdzenia typu Głównego Urzędu Miar. Wykonanay ze stali nierdzewnej AISI
Nie wiesz jaki produkt
wybrać?
POMOC
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.