Zbiorniki

Destiller
Producent: SPEIDEL
Pojemnik, kadź, zbiornik do maceracji firmy Speidel to sprawdzone i godne zaufania rozwiązanie. Wykonany jest z bezpiecznego dla żywności i odpornego na promieniowanie UV
3 885 Wysyłka w ciągu 14 dni
Producent: Zottel
Wysokiej jakości zbiornik ze stali nierdzewnej (AISI304) przeznaczony do fermentacji i/lub leżakowania wina, cydru, miodu pitnego. System pneumatyczny pozwala na umieszczanie pokrywy na dowolnej
Wybierz wariant:
Producent: SPEIDEL
Pojemnik, kadź, zbiornik do maceracji firmy Speidel to sprawdzone i godne zaufania rozwiązanie. Wykonany jest z bezpiecznego dla żywności i odpornego na promieniowanie UV
4 469 Wysyłka w ciągu 14 dni
Producent: SPEIDEL
Zbiornik fermentacyjny z ruchomą pneumatyczną pokrywą.  Stal nierdzewna AISI 304, powierzchnia IIId (2R), marmurkowana na zewnątrz.  Zbiornik stoi na trzech spawanych
Producent: SPEIDEL
Zbiornik do maceracji z funkcją spryskiwania czapy.     
Podczas fermentacji i maceracji ważne jest, aby zanurzać czapę bardzo delikatnie, nie uszkadzając pestek, ponieważ mogą one uwalniać garbniki, które są gorzkie.
Producent: SPEIDEL
Zbiornik ze stali nierdzewnej stozkowy do fermentacji maceracji win czerwonych. Zbiornik wyposażony w płaszcz chłodzący/grzewczy.     
Producent: SPEIDEL
Zbiornik fermentacyjny maceracyjny FO-M, SPEIDEL z ruchomą pneumatyczną pokrywą.     
Producent: SPEIDEL
Zbiornik transportowy przechylny ze stali nierdzewnej. Dostępne pojemności: 380, 550, 750, 1050 litrów. Zbiornik może służyć jako zbiornik maceracyjny. Po zakończonej maceracji
Producent: SPEIDEL
Zbiornik, pojemnik do przechowywania różnego rodzaju cieczy spożywczych wykonany jest z bezpiecznego dla żywności i odpornego na promieniowanie UV materiału PE
Wybierz wariant:
Producent: SPEIDEL
Zbiornik transportowy ze stali nierdzewnej do substancji płynnych lub półpłynnych np. zacierów, pulp.   
Producent: SPEIDEL
Czyszczenie zbiorników - ogrzewanie - mobilne Kwas lub ług jest pompowany do zbiornika fermentacyjnego, który ma zostać oczyszczony, stamtąd jest rozprowadzany
Producent: SPEIDEL
Zbiornik fermentacyjny z tworzywa sztucznego dopuszczonego do kontaktu z żywnością w kształcie jajka. Bardzo solidny. Wnętrze gładkie, łatwe w myciu. Zbiornik
Wybierz wariant:
Producent: Letina
Wysokiej jakości zbiornik ze stali nierdzewnej (AISI304) przeznaczony do przechowywania świeżego soku, wina, itp. Zbiornik wyposażony jest w zawory spustowe oraz pokrywę anty
Wybierz wariant:
Producent: SPEIDEL
Zbiorniki ze stali nierdzewnej do fermentacji, dojrzewania, przechowywania wina, FS MO, SPEIDEL.      
Producent: Zottel
Zbiornik ze stali nierdzewnej AISI 304 do fermentacji, leżakowania wina, miodu pitnego bez płaszcza chłodzącego. Standardowe wyposażenie spawane nogi całkowity spust -
Wybierz wariant:
Producent: SPEIDEL
Zbiornik z uchwytem na mieszadło boczne, na kółkach, RO-Z, SPEIDEL.   
Producent: Zottel
Zbiornik wykonany ze stali nierdzewnej do przechowywania oleju, destylatów alkoholowych oraz innych płynów spożywczych, wyposażony w szczelną pokrywę górną,
Wybierz wariant:
Producent: Zottel
Zbiorniki do fermentacji, maceracji lub przechowywania wina. Właz zamontowany przy dnie zbiornika ułatwia jego opróżnianiae i mycie. Zbiornik wyposażony w płaszcz
Wybierz wariant:
Producent: Zottel
Zbiornik typu zamkniętego do fermentacji-maceracji z dwoma płaszczami.
Zbiorniki z prostokątnym włazem zintegrowanym z dnem służą do maceracji i fermentacji wina
Wybierz wariant:
Zbiornik akcyzowy, technologiczny do odbioru destylaty z destylatora. Zbiornik posiada zatwierdzenia typu Głównego Urzędu Miar. Wykonanay ze stali nierdzewnej AISI
Zbiornik przeznaczony do umieszczenia pod aparat destylacyjny, do odbioru destylatu. Pojemność całkowita zbiornika liczona w dennicy dolnej i w płaszczu: V ~ 120 dm3
Producent: Letina
Zbiornik ze stali nierdzewnej z dnem stożkowym do przechowywania, sedymentacji. Zbiornik może zostać wyposażony w płaszcz do
Nie wiesz jaki produkt
wybrać?
POMOC
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.