Gwiazda do pielenia winorośli ma poza zadanie delikatnie usunąć ziemię i chwasty bezpośrednio wokół winorośli. Urządzenie doskonale sprawdza się przy pieleniu młodych
Pielnik, kultywator hydrauliczny, wychylny (kultywator rzędowy sekcja wychylna) służy do mechanicznego usuwania chwastów rosnących w pasie krzewów, między
Za pomocą szczotki do mulczowania MULTICLEAN można usuwać pędy i jednocześnie zwalczać chwasty w obszarze podcienia winorośli bez ingerencji w strukturę gleby. MULTICLEAN
Wyjątkowo wytrzymały, a jednocześnie lekki sekator mechaniczny (ogławiarka)umożliwia pracę na zboczach, a także na dużych płaskich powierzchniach. Listwy tnące można indywidualnie
Rama SB Orchard do bardzo szerokich rzędów, które są powszechne w sadownictwie, plantacjach owoców miękkich. W zależności od wyposażenia rama ta obejmuje
Ciągła praca w rzędach maszynami lub kombajnami do winogron powoduje zagęszczanie gleby. Może to prowadzić do niedoboru składników odżywczych, nasiąkania wodą i stresu
Solidna rama do przenoszenia wielu narzędzi agrotechnicznych firmy Clemens. Prezentowany model ramy przeznaczony jest do montażu narzędzi tylko po jednej stronie ramy. Rama do montażu
Urządzenie do usuwania liści służy do mechanicznej defoliacji strefy winorośli i może być używane od kwitnienia aż do momentu zbioru.
Liście są zasysane
Zbiornik fermentacyjny ze szczelną, pneumatyczną ruchomą pokrywą górną, zaworem oddechowym, termometrem. Zbiornik może także służyć do dojrzewania i leżakowania wina
Króciec gwintowany wykonany ze stali nierdzewnej AISI304/304L albo 316L. Króciec służy do wygodnego przejścia z gwintu typu BSP na standard mleczarski DIN
Automatyczna etykieciarka (etykietarka) renomowanego Włoskiego producenta ENOS do etykietowania butelek wina.
W standardzie urządzenie aplikuje dwie etykiety (etykieta
Beczki Węgierskiej firmy Boros Oak Barrels są produkowane ze starannie dobranego węgierskiego dębu bezszypułkowego (Quercus Petraea), wyłącznie z wewnętrznej części
The purpose of the vibrating sorting table is:
to spread out the crop,
to ensure separation of grapes from juice and herbaceous materials (damaged grapes, petioles, shot berries,
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.