Preparat do czyszczenia filtrów świecowych.
Preparat należy rozpuścić w zimnej wodzie w proporcji 10g/1litr. W uzyskanym roztworze należy moczyć kartridż
Zintegrowane urządzenie do mycia i przedmuchiwania butelek przed napełnieniem. Myjka przeznaczona jest do wewnętrznego mycia i płukania butelek poza pomocą
Kapslownica i korkownica pneumatyczna do wina i piwa, do butelek szklanych. Maksymalne wymiary korka naturalnego, aglomerowanego lub syntetycznego - 25 mm średnicy i 45 mm
Enolmaster to nalewarka próżniowa o małych wymiarach, bardzo łatwa w obsłudze i jednocześnie wypełniająca cechy bardzo profesjonalnego urządzenia. Wydajności
Enolmaster to nalewarka próżniowa o małych wymiarach, bardzo łatwa w obsłudze i jednocześnie wypełniająca cechy bardzo profesjonalnego urządzenia. Wydajności
Wkłady filtracyjne (filtry) do nalewarki Enolmatic oraz Enolmaster.
Dzięki nim można filtrować wino, olej, spirytus, syrop, soki owocowe w zależności od posiadanych
Enolmatic to nalewarka próżniowa o małych wymiarach, bardzo łatwa w obsłudze i jednocześnie wypełniająca cechy bardzo profesjonalnego urządzenia. Wydajności
Minibrowar o wybiciu 2,5 hl, to idealny rozwiązanie dla restauracji oraz gospodarstw agroturystycznych, które chcą zaoferować swoim klientom włane piwa.
Enolmatic to nalewarka próżniowa o małych wymiarach, bardzo łatwa w obsłudze i jednocześnie wypełniająca cechy bardzo profesjonalnego urządzenia. Wydajności
The single cage Gyropalette® is a riddling machine adapted to most cellars, and particularly small ones. It is made to riddle 504 bottles boxes and easily ensure the automated riddling of your
Zbiornik cylindryczno-stożkowy do fermentacji i dojrzewania piwa wykonany ze stali szlachetnej, dwupłaszczowy. Ciśnienie robocze do 2 bar. Zbiornik jest wyposażony
Automatyczna etykieciarka (etykietarka) renomowanego Włoskiego producenta ENOS do etykietowania butelek szklanych cylindrycznych np. do wina, piwa. W standardzie urządzenie aplikuje dwie
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.