Kapslownica i korkownica pneumatyczna do wina i piwa, do butelek szklanych. Maksymalne wymiary korka naturalnego, aglomerowanego lub syntetycznego - 25 mm średnicy i 45 mm
Enolmaster to nalewarka próżniowa o małych wymiarach, bardzo łatwa w obsłudze i jednocześnie wypełniająca cechy bardzo profesjonalnego urządzenia. Wydajności
Enolmaster to nalewarka próżniowa o małych wymiarach, bardzo łatwa w obsłudze i jednocześnie wypełniająca cechy bardzo profesjonalnego urządzenia. Wydajności
Enolmatic to nalewarka próżniowa o małych wymiarach, bardzo łatwa w obsłudze i jednocześnie wypełniająca cechy bardzo profesjonalnego urządzenia. Wydajności
Wkłady filtracyjne (filtry) do nalewarki Enolmatic wykonane ze stali nierdzewnej.
Dzięki nim można filtrować wino, olej, spirytus, syrop, soki owocowe w zależności od posiadanych
Moduł filtracyjny Tandem (Filter house), służący do filtracji rozlewanych płynów w tym przypadku destylatów alkoholowych. Współpracuje z nalewarką Enolmatic.
Enolmaster to nalewarka próżniowa o małych wymiarach, bardzo łatwa w obsłudze i jednocześnie wypełniająca cechy bardzo profesjonalnego urządzenia. Wydajności
Uszczelka pompowana - przezroczysta. Niezbędny element pneumatycznego systemu uszczelniania pokryw zbiorników fermentacyjnych lub leżakowych wykonanych ze stali
Etykieciarka stołowa wyposażona w jedno stanowisko etykietujące do nakładania etykiet samoprzylepnych na pojemniki cylindryczne, stożkowe i kwadratowe.
Nalewarka do win musująych. Maksymalne ciśnienie robocze 4 bar. 4 dysze napełniające. Zakres napełniania od 0,2 do 2 litrów. Wydajność od 150-200 b/h. Wymiary: 800x830x1600 mm.
Drożdże uniwersalne do win czystych, typowych odmianowych. Oenoferm® to klasyczny szczep do produkcji czystych, typowych win odmianowych. Tworzy świeże, pobudzające wina.
W
Filtr świecowy ze stali nierdzewnej samoczyszczący do wstępnej filtracji soków, piwa oraz innych produktów pofermentacyjnych zawierających nieweilkie ciała stałe
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.