Prasa taśmowa EBP 420 o wydajności do 600 kg/h. W cenie: myjka wysokociśnieniowa, kompresor
Dane techniczne
Wysokość wyrzutu wytłoków 780 mm
Zużycie wody do
Niezawodna prasa hydrauliczna, warstwowa do wcześniej rozdrobnionych owoców. Owoce są zgniatane pomiędzy przekładkami z drewna, pulpa zostaje w chustach filtracyjnych. Dzięki
Pasteryzator gazowy, przepływowy o wysokiej wydajności Austriackiej firmy Voran. Wydajność urządzenia: 500 l/h.
Pasteryzator gazowy, przepływowy z rurowym
Myjka i podajnik ślimakowy w jednym do owoców lub warzyw. Wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304. Mycie owoców lub warzyw odbywa się najpierw w komorze
Pasteuriser PA 180 E
Pasteryzator przepływowy, elektryczny wyposażony w rurowy wymienniki ciepłą, o wydajności nominalnej 180l/h. Temperatura soku na wyjściu 80 stopni
Pasteuriser PA 180 E
Pasteryzator przepływowy, elektryczny wyposażony w rurowy wymienniki ciepłą, o wydajności nominalnej 180l/h. Temperatura soku na wyjściu 80 stopni
Myjka i podajnik łopatkowy w jednym do owoców lub warzyw. Wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304. Mycie owoców lub warzyw odbywa się najpierw w komorze
Młynek (rozdrabniacz) do owoców ziarnkowych, jagodowych lub warzyw z szybko wymiennymi tarczami ze stali nierdzewnej, z regulacją stopnia mielenia. Urządzenie wykonane jest ze
Młynek, rozdrabniacz przeznaczony do rozdrabniania przede wszystkim owoców oraz warzyw. Wykonany ze stali nierdzewnej – 1.4301/AISI 304. Moc zainstalowana: 5,5
Ekonomiczny pasteryzator z nagrzewnicą elektryczną i wymiennikiem ciepła. Łatwy w obsłudze z ręczną regulacją przepływu. Dodatkowo termometr do monitorowania
Pistolet ze stali nierdzewnej do nalewania np. gorącego soku. Średnica zewnętrzna dyszy nalewającej 28 mm. Długość dyszy nalewającej: 175 mm. Gumowa nasadka (stożek)
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.