Pasteryzator na olej opałowy o wysokiej wydajności Austriackiej firmy Voran. Wydajność urządzenia: 1000 l/h. Moc kotła olejowego 90 kW. Urządzenie może zostać dodatkowo
Nalewarka do worków bag in box. Dozowanie w pełni kontrolowane elektronicznej. Panel sterowania. Wydajność urządzenia: 750 (przy napełnianiu 10 litrowych
Myjka i podajnik łopatkowy w jednym do owoców lub warzyw. Wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304. Mycie owoców lub warzyw odbywa się najpierw w komorze
De-stoning machine EP 500
Urządzenie o wysokiej wydajności do drylowania wszystkich owoców pestkowych, przede wszystkim śliwek, wiśni, czereśni, brzoskwiń czy moreli
Ekonomiczny pasteryzator z nagrzewnicą elektryczną i wymiennikiem ciepła. Łatwy w obsłudze z ręczną regulacją przepływu. Dodatkowo termometr do monitorowania
Niezawodna prasa hydrauliczna do wcześniej rozdrobnionych owoców. Owoce są zgniatane pomiędzy przekładkami z drewna, pulpa zostaje w workach filtracyjnych. Na ramie
Pasteryzator gazowy, przepływowy o wysokiej wydajności Austriackiej firmy Voran. Wydajność urządzenia: 500 l/h.
Pasteryzator gazowy, przepływowy z rurowym
Myjka i podajnik łopatkowy w jednym do owoców lub warzyw. Wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304. Mycie owoców lub warzyw odbywa się najpierw w wannie myjącej
Myjka i podajnik ślimakowy w jednym do owoców lub warzyw. Wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304. Mycie owoców lub warzyw odbywa się najpierw w komorze
Proste urządzenie do dozowania dwutlenku węgla do napojów. Wydajność ok. 50 butelek/godzinę. Urządzenie obsługuje butelki o pojemności od 200 ml do 1,5 litra.
Filtracja z przepływem krzyżowym (cross-flow filtration) zapewnia idealnie klarowny produkt bez żadnych środków klarujących, pomocniczych. Gdy wymagane jest klarowanie bentonitem
Urządzenie do usuwania liści służy do mechanicznej defoliacji strefy winorośli i może być używane od kwitnienia aż do momentu zbioru.
Liście są zasysane
Prawidłowo przeprowadzona filtracja poza pomocą ziemi okrzemkowej (mikro filtracja) pozwala na uzyskanie krystalicznie czystego piwa bez ingerencji w jego właściwości
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.