Króciec gwintowany wykonany ze stali nierdzewnej AISI304/304L albo 316L. Króciec służy do wygodnego przejścia z gwintu typu BSP na standard mleczarski DIN
Średnica wewnętrzna 32,20 mm
Średnica zewnętrzna 50,50 mm
Grubość/Wysokość 2.10 mm
MateriałVMQ/300 32,2-50,5-2,1 CLAMP
GTIN - 5713332186353
Dopuszczenia: FDA CFR21:
Króciec gwintowany wykonany ze stali nierdzewnej AISI304/304L albo 316L. Króciec służy do wygodnego przejścia z gwintu typu BSP na standard mleczarski DIN
Odszypułkowarka do winogron renomowanego francuskiego producenta Bucher Vaslin. Urządzenie można doposażyć w rozdrabniacz. Urządzenie bardzo delikatnie obchodzi się
Głowica wysokiego ciśnienia do mycia, dezynfekcji zbiorników.
RC posiada obrotową głowicę natryskową 3D z zasięgiem 360°. Koła zębate są w pełni mechanicznie
Głowica wysokiego ciśnienia do mycia, dezynfekcji zbiorników.
Urządzenie do czyszczenia zbiorników ER55 posiada obrotową głowicę natryskową 3D z zasięgiem 360°.
Mobilny podnośnik taśmowy Delta TRE 300 umożliwia:
dostarczanie zebranych winogron do kolejnych urządzeń linii przyjęcia winogron np. do odszypułczarki, prasy, zbiorników do
Młynek, rozdrabniacz przeznaczony do rozdrabniania przede wszystkim warzyw oraz owoców z wyłączeniem owoców pestkowych np. śliwek, czereśni, wiśni. Urządzenie
Wąż z miękkiego PVC, wzmocniony spiralą ze stali ocynkowanej, do zasysania i tłoczenia cieczy spożywczych, np.: soków, wina, cydru, modu pitnego. Temperatura pracy: od -5 do
Młynek (śrutownik), rozdrabniacz dwuwalcowy w wersji Satandard przeznaczony jest do mielenia słodu lub owsa, ewentualnie mieszanek zbóż z niewielką domieszką twardszego
Destylator do olejków eterycznych wykonany ze stali nierdzewnej AISI 304. Zestaw składa się z destylatora, chłodnicy oraz rozdzielacza.
Pojemność destylatora: 15
Króciec gwintowany wykonany ze stali nierdzewnej AISI304/304L albo 316L. Króciec służy do wygodnego przejścia z gwintu typu BSP na standard mleczarski DIN
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.