Hydro-prasa do owoców, winogron - uniwersalne urządzenie do wyciskania soku z winogron, jabłek, gruszek oraz innych owoców. Bardzo solidne wykonanie, wysokiej jakości
Hydroprasa do owoców - uniwersalne urządzenie do wyciskania soku z winogron, jabłek, gruszek, malin, porzeczek oraz innych owoców miękkich. Bardzo solidne wykonanie,
Hydroprasa do owoców - uniwersalne urządzenie do wyciskania soku z winogron, jabłek, gruszek, malin, porzeczek oraz innych owoców miękkich. Bardzo solidne wykonanie,
Hydroprasa do owoców - uniwersalne urządzenie do wyciskania soku z winogron, jabłek, gruszek, malin, porzeczek oraz innych owoców miękkich. Bardzo solidne wykonanie,
Hydroprasa do owoców - uniwersalne urządzenie do wyciskania soku z winogron, jabłek, gruszek, malin, porzeczek oraz innych owoców miękkich. Bardzo solidne wykonanie,
Hydroprasa do owoców - uniwersalne urządzenie do wyciskania soku z winogron, jabłek, gruszek, malin, porzeczek oraz innych owoców miękkich. Bardzo solidne wykonanie,
Hydroprasa do owoców - uniwersalne urządzenie do wyciskania soku z winogron, jabłek, gruszek, malin, porzeczek oraz innych owoców miękkich. Bardzo solidne wykonanie,
Nalewarka 6 dyszowa, grawitacyjna z dozowaniem na tzw. poziom, wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304. Pojemność zbiornika buforowego: 75 litrów. Wydajność: 750-900 butelek na
Zaciskarka przeznaczona jest do zaciskania kapturków polilaminowych/aluminiowych na butelkach od 0,5 do 2 litrów, o wysokości od 180 do 360 mm. Maksymalna długość
Półautomatyczna korkownica pneumatyczna. Wymiary korka: średnica max 27 mm, wysokość max 48 mm. Objętości butelek: 0,75 - 1,5 litra. Zapotrzebowanie na sprężone powietrze: max
Nalewarka grawitacyjna do wina, wykonana ze stali nierdzewnej wraz z półautomatyczną korkownicą. Nalewarka wyposażona w pompę zintegrowaną ze zbiornikiem buforowym
Prasa filtracyjna z serii HF służy do odzyskiwanie wina i moszczu z osadu, dostępna w trzech rozmiarach płyt: 400x400, 500x500, 630x630.
Rama urządzenia wykonana
Nalewarka do win musująych. Maksymalne ciśnienie robocze 4 bar. 4 dysze napełniające. Zakres napełniania od 0,2 do 2 litrów. Wydajność od 150-200 b/h. Wymiary: 800x830x1600 mm.
Nalewarka grawitacyjna do wina, wykonana ze stali nierdzewnej. Wyposażona w pompę zintegrowaną ze zbiornikiem buforowym przez czujniki poziomu. 10 dysz nalewających. Nalew na
Nalewarka 4 dyszowa, grawitacyjna z dozowaniem na tzw. poziom, wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304. Wydajność ok 500 butelek na godzinę. Wymiary: 600 x 500 x 910 mm. Pojemność
Nalewarka 6 dyszowa, grawitacyjna z dozowaniem na tzw. poziom, wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304. Wydajność urządzenia: od 600 do 900 butelek na godzinę. Urządznie wyposażone
Filtr płytowy do wina wykonany ze stali nierdzewnej oraz tworzywa sztucznego dopuszczonego do kontakltu z żywnością. Filtr wyposażony w 30 płyt filtracyjnych, wizjer
Czyste, suche drożdże do fermentacji głównie białych win. Tolerancja na alkohol: 15% obj. Szczególnie polecane do Riesling i Muller Thurgau. Dawkowanie: 15 g
Opatentowany system mikrofiltracji polimerowej do biologicznej stabilizacji na zimno. Innowacyjny polimer może przetwarzać ciecze bez oznaczania wskaźnika filtrowalności bez ryzyka zatkania
Beczki Węgierskiej firmy Boros Oak Barrels są produkowane ze starannie dobranego węgierskiego dębu bezszypułkowego (Quercus Petraea), wyłącznie z wewnętrznej części
Śrutownik (rozdrabniacz) dwuwalcowy w wersji Satandard przeznaczony jest do mielenia słodu lub owsa, ewentualnie mieszanek zbóż z niewielką domieszką twardszego ziarna
Stołowy aplikator etykiet samoprzylepnych na pojemniki cylindryczne. W standardzie urządzenie nakleja przednią i kontretykietę. Aplikator zalecany jest również do
Wyjątkowo wytrzymały, a jednocześnie lekki sekator mechaniczny (ogławiarka)umożliwia pracę na zboczach, a także na dużych płaskich powierzchniach. Listwy tnące można indywidualnie
Wizjer przepływu wykonany ze stali nierdzewnej AISI 304 lub 316L. Prezentowamny model wizjera wyposażony z jednej ztrony w przyłącz Clamp z drugiej zaś w złącze do
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.