Hydro-prasa do owoców, winogron - uniwersalne urządzenie do wyciskania soku z winogron, jabłek, gruszek oraz innych owoców. Bardzo solidne wykonanie, wysokiej jakości
Hydroprasa do owoców - uniwersalne urządzenie do wyciskania soku z winogron, jabłek, gruszek, malin, porzeczek oraz innych owoców miękkich. Bardzo solidne wykonanie,
Hydroprasa do owoców - uniwersalne urządzenie do wyciskania soku z winogron, jabłek, gruszek, malin, porzeczek oraz innych owoców miękkich. Bardzo solidne wykonanie,
Hydroprasa do owoców - uniwersalne urządzenie do wyciskania soku z winogron, jabłek, gruszek, malin, porzeczek oraz innych owoców miękkich. Bardzo solidne wykonanie,
Hydroprasa do owoców - uniwersalne urządzenie do wyciskania soku z winogron, jabłek, gruszek, malin, porzeczek oraz innych owoców miękkich. Bardzo solidne wykonanie,
Hydroprasa do owoców - uniwersalne urządzenie do wyciskania soku z winogron, jabłek, gruszek, malin, porzeczek oraz innych owoców miękkich. Bardzo solidne wykonanie,
Hydroprasa do owoców - uniwersalne urządzenie do wyciskania soku z winogron, jabłek, gruszek, malin, porzeczek oraz innych owoców miękkich. Bardzo solidne wykonanie,
Nalewarka grawitacyjna do wina, wykonana ze stali nierdzewnej. Wyposażona w pompę zintegrowaną ze zbiornikiem buforowym przez czujniki poziomu. 10 dysz nalewających. Nalew na
Nalewarka 6 dyszowa, grawitacyjna z dozowaniem na tzw. poziom, wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304. Pojemność zbiornika buforowego: 75 litrów. Wydajność: 750-900 butelek na
Nalewarka 4 dyszowa, grawitacyjna z dozowaniem na tzw. poziom, wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304. Wydajność ok 500 butelek na godzinę. Wymiary: 600 x 500 x 910 mm. Pojemność
Nalewarka 4 dyszowa, grawitacyjna z dozowaniem na tzw. poziom, wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304. Urządzenie wyposażone w filtr płytowy F20 oraz pompę Z25.
Zaciskarka przeznaczona jest do zaciskania kapturków polilaminowych/aluminiowych na butelkach od 0,5 do 2 litrów, o wysokości od 180 do 360 mm. Maksymalna długość
Prasa filtracyjna z serii HF służy do odzyskiwanie wina i moszczu z osadu, dostępna w trzech rozmiarach płyt: 400x400, 500x500, 630x630.
Rama urządzenia wykonana
Półautomatyczna korkownica pneumatyczna. Wymiary korka: średnica max 27 mm, wysokość max 48 mm. Objętości butelek: 0,75 - 1,5 litra. Zapotrzebowanie na sprężone powietrze: max
Nalewarka do win musująych. Maksymalne ciśnienie robocze 4 bar. 4 dysze napełniające. Zakres napełniania od 0,2 do 2 litrów. Wydajność od 150-200 b/h. Wymiary: 800x830x1600 mm.
Pompa spożywcza do transportu wina, soku, oleju jadalnego. Pompa wyposażona w tzw. baypass. Zainstalowana na mobilnym wózku. Wydajność 25 hl/h. Ciśnienie max. 4 bar. Wymiary:
Myjka i podajnik łopatkowy w jednym do owoców lub warzyw. Wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304. Mycie owoców lub warzyw odbywa się najpierw w komorze
Zbiornik fermentacyjny ze szczelną, pneumatyczną ruchomą pokrywą górną, zaworem oddechowym, termometrem. Zbiornik może także służyć do dojrzewania i leżakowania wina
Zamrażarki do szyjek butelek ułatwiają usuwanie osadu drożdży, które osiadają wewnątrz odwróconych butelek podczas procesu remuage, przy produkcji wina
Niezawodna prasa hydrauliczna do wcześniej rozdrobnionych owoców. Owoce są zgniatane pomiędzy przekładkami z drewna, pulpa zostaje w chustach filtracyjnych. Na ramie
EKO-10 to półautomatyczna etykieciarka stołowa, przygotowana do naklejania przedniej i tylnej etykiety podczas jednego cyklu. Maszyna pozwala na etykietowanie okrągłych
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.