Młynek (śrutownik), rozdrabniacz dwuwalcowy w wersji Satandard przeznaczony jest do mielenia słodu lub owsa, ewentualnie mieszanek zbóż z niewielką domieszką twardszego
Wyjątkowo wytrzymały, a jednocześnie lekki sekator mechaniczny (ogławiarka)umożliwia pracę na zboczach, a także na dużych płaskich powierzchniach. Listwy tnące można indywidualnie
Zbiornik (mieszalnik) na kołach z przyłączem do zamontowania mieszadła.
Stal nierdzewna AISI 304 (1.4301), polerowana na lustro wewnątrz (BA / IIId), polerowana na zewnątrz.
Spiriferm to silnie fermentujące suche, czyste drożdże ze szczepu Saccharomyces cerevisiae. Charakterystyka fermentacyjna Spiriferm doskonale sprawdzają się podczas fermentacji
Pasteuriser MPA 180
Pasteryzator przepływowy, elektryczny wyposażony w rurowy wymienniki ciepła, o wydajności nominalnej 180l/h. Temperatura soku na wyjściu 80 stopni
Automatyczna zamykarka, zakręcarka koszyczków drucianych butelk typu szampan. Wydajność zamykarki 2800 b/h. Urządzenie może doskonale wkomponować się w nową jak
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.