Profesjonalny zawór dekantacyjny ze stali nierdzewnej do ściągania wina znad osadu. Rura zaworu może zostać ustawiona w wybranej pozycji tak aby ściągnąć wino znad
Niezawodna prasa hydrauliczna do wcześniej rozdrobnionych owoców. Owoce są zgniatane pomiędzy przekładkami z drewna, pulpa zostaje w chustach filtracyjnych. Na ramie
Za pomocą szczotki do mulczowania MULTICLEAN można usuwać pędy i jednocześnie zwalczać chwasty w obszarze podcienia winorośli bez ingerencji w strukturę gleby. MULTICLEAN
EKO-10 to półautomatyczna etykieciarka stołowa, przygotowana do naklejania przedniej i tylnej etykiety podczas jednego cyklu. Maszyna pozwala na etykietowanie okrągłych
Zbiorniki fermentacyjne ze stali nierdzewnej służące do kontrolowanej fermentacji. W przypadku win czerwonych służy do przeprowadzenia fermentacji jabłkowo-mlekowej. Zbiorniki
De-stoning machine EP 1000
Urządzenie o wysokiej wydajności do drylowania wszystkich owoców pestkowych, przede wszystkim śliwek, wiśni, czereśni, brzoskwiń czy moreli
De-stoning machine EP 500
Urządzenie o wysokiej wydajności do drylowania wszystkich owoców pestkowych, przede wszystkim śliwek, wiśni, czereśni, brzoskwiń czy moreli
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.