Wąż z miękkiego PVC, wzmocniony spiralą ze stali ocynkowanej, do zasysania i tłoczenia cieczy spożywczych, np.: soków, wina, cydru, modu pitnego. Temperatura pracy: od -5 do
Nalewarka grawitacyjna do soków, wina, oleju jadalnego wykonana ze stali nierdzewnej. Zbiornik buforowy nalewarki wyposażony w magnetyczny czujnik pozimu płynu.
Automatyczna etykieciarka (etykietarka) renomowanego Włoskiego producenta ENOS do etykietowania butelek wina.
W standardzie urządzenie aplikuje dwie etykiety (etykieta
Urządzenie o dużej wydajności służące do oczyszczania soku z cząstek stałych. Wykonane ze stali nierdzewnej 1.4301 / AISI 304.
Wirówki talerzowe wykorzystywane są do
Opatentowany system mikrofiltracji polimerowej do biologicznej stabilizacji na zimno. Innowacyjny polimer może przetwarzać ciecze bez oznaczania wskaźnika filtrowalności bez ryzyka zatkania
Śrutownik (rozdrabniacz) dwuwalcowy w wersji Uniwersal przeznaczony jest do mielenia słodu, owsa, żyta, jęczmienia, pszenicy, kukurydzy, ewentualnie mieszanek zbóż
Młynek (śrutownik), rozdrabniacz dwuwalcowy w wersji Satandard przeznaczony jest do mielenia słodu lub owsa, ewentualnie mieszanek zbóż z niewielką domieszką twardszego
Ręczna myjka, płuczka do butelek wyposażona w 2 dysze do płukania oraz 2 dysze do przedmuchiwania powietrzem. Urządzenie wyposażone filtr wody oraz pompą
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.