Wąż z miękkiego PVC, wzmocniony spiralą ze stali ocynkowanej, do zasysania i tłoczenia cieczy spożywczych, np.: soków, wina, cydru, modu pitnego. Temperatura pracy: od -5 do
Saturator odpowiedzialny jest poza wszelkie operacje związane z nasyceniem dwutlenkiem węgla napoju w celu uzyskania wody nasyconej CO2. Stopień nasycenia CO2 jest
Filtracja z przepływem krzyżowym (cross-flow filtration) zapewnia idealnie klarowny produkt bez żadnych środków klarujących, pomocniczych. Gdy wymagane jest klarowanie bentonitem
Mobilny podnośnik taśmowy Delta TRE 300 umożliwia:
dostarczanie zebranych winogron do kolejnych urządzeń linii przyjęcia winogron np. do odszypułczarki, prasy, zbiorników do
Ręczna myjka, płuczka do butelek oraz jednocześnie przedmuchiwarka wyposażona w 4 dysze oraz filtr wody oraz powietrza. 2 dysze dedykowane są do płukania butelek wodą
Ręczna obkurczarka kapturków aluminiowych na butelkach typu szapman o maksymalnej długości kapturka 150 mm. Maszyna wyposażona jest w gumowe tuleje do standardowych szyjek
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.