Średnica wewnętrzna 32,20 mm
Średnica zewnętrzna 50,50 mm
Grubość/Wysokość 2.10 mm
MateriałVMQ/300 32,2-50,5-2,1 CLAMP
GTIN - 5713332186353
Dopuszczenia: FDA CFR21:
Średnica wewnętrzna 26,20 mm
Średnica zewnętrzna 50,50 mm
Grubość/Wysokość 2.10 mm
MateriałVMQ/300 26,2-50,5-2,1 Clamp
GTIN - 5713332148741
Dopuszczenia FDA CFR21:
Króciec gwintowany wykonany ze stali nierdzewnej AISI304/304L albo 316L. Króciec służy do wygodnego przejścia z gwintu typu BSP na standard mleczarski DIN
Niskoobrotowa pompa spożywcza WPs6 przeznaczona jest do transportu niezagęszczonych lub zagęszczonych cieczy spożywczych lub innych środków spożywczych o podobnych własnościach
Stacja buforowa wody lodowej typu plug&play
Aby zapewnić optymalną dystrybucję wody chłodzącej i utrzymać niską częstotliwość załączeń chillera, zalecamy zastosowanie
Manualna etykieciarka do cylindrycznych butelek o średnicy od 50 do 120 mm. Urządzenie posiada system regulacji dzięki któremu etykiety naklejane są bardzo precyzyjnie.
Odszypułkowarka do winogron wykonana ze stali nierdzewnej z rozdrabniaczem renomowanej Austriackiej firmy WOTTLE.
Urządzenie umozliwa różne sposoby przetrawrzania winogron:
Śrutownik (rozdrabniacz) dwuwalcowy w wersji Satandard przeznaczony jest do mielenia słodu lub owsa, ewentualnie mieszanek zbóż z niewielką domieszką twardszego ziarna
Śrutownik (rozdrabniacz) dwuwalcowy w wersji Uniwersal przeznaczony jest do mielenia słodu, owsa, żyta, jęczmienia, pszenicy, kukurydzy, ewentualnie mieszanek zbóż
Głowica wysokiego ciśnienia do mycia, dezynfekcji zbiorników.
Urządzenie do czyszczenia zbiorników ER55 posiada obrotową głowicę natryskową 3D z zasięgiem 360°.
Wał mulczujący ECO-ROLL jest alternatywą dla mulczowania. Wałek można bez problemu dopiąć do traktora podczas każdej pracy. ECO-ROLL dociska i miażdży roślinność
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.