OPIS
DN | A | B | C | L | H | CODE |
---|---|---|---|---|---|---|
32 | DIN DN 32 | GAROLLA DN40 | ∅32 | 110 | 107 | 8153240 |
32 | DIN DN 32 | GAROLLA DN50 | ∅32 | 117 | 107 | 8153250 |
32 | DIN DN 40 | GAROLLA DN40 | ∅32 | 110 | 110 | 8154040 |
32 | DIN DN 40 | GAROLLA DN50 | ∅32 | 117 | 110 | 8154050 |
32 | DIN DN 50 | GAROLLA DN40 | ∅32 | 115 | 117 | 8155041 |
32 | DIN DN 50 | GAROLLA DN50 | ∅32 | 121 | 117 | 8155050 |
40 | DIN DN 40 | GAROLLA DN40 | ∅40 | 115 | 128 | 8154041 |
40 | DIN DN 40 | GAROLLA DN50 | ∅40 | 118 | 128 | 8154042 |
40 | DIN DN 50 | GAROLLA DN50 | ∅40 | 118 | 137 | 8155040 |
40 | DIN DN 50 | GAROLLA DN60 | ∅40 | 119 | 137 | 8155060 |
50 | DIN DN 50 | GAROLLA DN50 | ∅50 | 133 | 145 | 8150250 |
50 | DIN DN 50 | GAROLLA DN60 | ∅50 | 137 | 145 | 8150260 |
65 | DIN DN 65 | GAROLLA DN50 | ∅50 | 170 | 170 | 8152550 |
65 | DIN DN 65 | GAROLLA DN60 | ∅50 | 170 | 170 | 8152560 |
Ostatnio przeglądane
Prasa pneumatyczna do winogron model X Pro renomowanego francuskiego producenta Bucher Vaslin. Prasa typu zamkniętego.
Prasy Bucher XPro przeznaczone są do wyciskania soku
- XPRO 5
- XPRO 8
- XPRO 15
98603 - 239160 zł
Myjka i podajnik łopatkowy w jednym do owoców lub warzyw. Wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304. Mycie owoców lub warzyw odbywa się najpierw w komorze
Redukcja ze stali nierdzewnej AISI 304, DIN DN 32 x 25.
Kocioł warzelny do powideł, dżemów itp. o pojemnosci: 120, 200 albo 300 litrów. Kocioł wyposażony w mieszadło oraz sterowanie temparaturą. Wnętrze kotła
- 120 litrów - MKLF 120
- 200 litrów - MKLF 200
- 300 litrów - MKLF 300
43480 - 58218 zł
Króciec gwintowany wykonany ze stali nierdzewnej AISI304/304L albo 316L. Króciec służy do wygodnego przejścia z gwintu typu BSP na standard mleczarski DIN
- DN 25
- DN 32
- DN 40
- DN 50
Amfory ceramiczne Sirio nadają się zarówno do fermentacji wina, jak i jego dojrzewania. Niewielkie rozmiary i niska waga umożliwiają łatwe przenoszenie dzięki
Redukcja ze stali nierdzewnej AISI 304, DIN DN 50 x 40.
Urządzenie przeznaczone do mycia i rozdrabniania owoców i warzyw. Owoce lub warzywa myte są dwuetapowo. W pierwszym etapie owoce/warzywa wpadają do wanny