Agregat chłodzący niemieckiej firmy Kreyer, to kompaktowa, niezawodna konstrukcja wyposażona we wszystkie elementy niezbędne do produkcji wody lodowej: hermetycznie zabudowaną sprężarkę,
Elegancka szafa sterownicza ze stali nierdzewnej FermFlex-Box służy do automatycznej kontroli temperatury zbiorników z centralnego punktu w winiarni lub
Mała wytwornica wody lodowej wykonana ze stali nierdzewnej. Szczególnie polecana do małych winnic oraz browarów rzemieślniczych. Zakres chłodzenia od -6 do + 30 st.C.
Kontroler - regulator temperatury FermFlex jest przeznaczony do pomiaru i regulacji temperatury wewnątrz zbiornika. Budowa i kształt kontrolera umożliwia jego dowolny
PT1000 Kablowy czujnik temperatury. Długość przewodu 5 m, PVC.
2-przewodowy
Zakres pomiarowy: maks. 105 °C
Długość sondy: 50 mm
Średnica sondy: 6 mm
Materiał sondy:
Wytwornica wody lodowej (Chiller) do chłodzenia wina, piwa, cydru, miodu pitnego w czasie fermentacji, zimnej stabilizacji, przechowywania. Urządzenie oprócz funkcji chłodzenia
Prosta karbonizacja wina musującego / piwa / cydru itp. Przystępny cenowo i łatwy w użyciu saturator CARBOMAXX jest zwykle używany bezpośrednio podczas procesu napełniania.
EKO-10H to półautomatyczna etykieciarka stołowa, przygotowana do naklejania przedniej i tylnej etykiety podczas jednego cyklu. Maszyna pozwala na etykietowanie okrągłych
Młynek (śrutownik), rozdrabniacz dwuwalcowy w wersji Satandard przeznaczony jest do mielenia słodu lub owsa, ewentualnie mieszanek zbóż z niewielką domieszką twardszego
Opatentowany system mikrofiltracji polimerowej do biologicznej stabilizacji na zimno. Innowacyjny polimer może przetwarzać ciecze bez oznaczania wskaźnika filtrowalności bez ryzyka zatkania
Opatentowany system mikrofiltracji polimerowej do biologicznej stabilizacji na zimno. Innowacyjny polimer może przetwarzać ciecze bez oznaczania wskaźnika filtrowalności bez ryzyka zatkania
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.