Wkłady filtracyjne (filtry) do nalewarki Enolmatic wykonane ze stali nierdzewnej.
Dzięki nim można filtrować wino, olej, spirytus, syrop, soki owocowe w zależności od posiadanych
Zintegrowane urządzenie do mycia i przedmuchiwania butelek przed napełnieniem. Myjka przeznaczona jest do wewnętrznego mycia i płukania butelek poza pomocą
Preparat do czyszczenia filtrów świecowych.
Preparat należy rozpuścić w zimnej wodzie w proporcji 10g/1litr. W uzyskanym roztworze należy moczyć kartridż
Enolmaster to nalewarka próżniowa o małych wymiarach, bardzo łatwa w obsłudze i jednocześnie wypełniająca cechy bardzo profesjonalnego urządzenia. Wydajności
Wkłady filtracyjne (filtry) do nalewarki Enolmatic oraz Enolmaster.
Dzięki nim można filtrować wino, olej, spirytus, syrop, soki owocowe w zależności od posiadanych
Moduł filtracyjny Tandem (Filter house), służący do filtracji rozlewanych płynów w tym przypadku destylatów alkoholowych. Współpracuje z nalewarką Enolmatic.
Moduł filtracyjny Tandem (Filter house), służący do filtracji rozlewanych płynów w tym przypadku oleju jadalnego. Współpracuje z nalewarką Enolmatic. Wkłady
Półautomatyczna zakręcarka drucianych koszyczków do szampana. Prezentowane urządzenie jest w całości wyprodukowany ze stali nierdzewnej, tworzyw sztucznych
Automatyczna etykieciarka (etykietarka) renomowanego Włoskiego producenta ENOS do etykietowania butelek wina.
W standardzie urządzenie aplikuje dwie etykiety (etykieta
Niezawodna prasa hydrauliczna do wcześniej rozdrobnionych owoców. Owoce są zgniatane pomiędzy przekładkami z drewna, pulpa zostaje w chustach filtracyjnych. Na ramie
Amfory ceramiczne Sirio nadają się zarówno do fermentacji wina, jak i jego dojrzewania. Niewielkie rozmiary i niska waga umożliwiają łatwe przenoszenie dzięki
Wytwornica wody lodowej (Chiller) do chłodzenia wina, piwa, cydru, miodu pitnego w czasie fermentacji, zimnej stabilizacji, przechowywania. Urządzenie oprócz funkcji chłodzenia
Czysty kwas askorbinowy (witamina C), zapobiegający utlenianiu.e.Ascorbic to skutecznie działający środek redukujący tlen. Kwas askorbinowy zawiera grupę dienolową. Po utlenieniu grupa
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.