Młynek, rozdrabniacz przeznaczony do rozdrabniania przede wszystkim warzyw oraz owoców z wyłączeniem owoców pestkowych np. śliwek, czereśni, wiśni. Urządzenie
Pasteuriser PA 180 E
Pasteryzator przepływowy, elektryczny wyposażony w rurowy wymienniki ciepłą, o wydajności nominalnej 180l/h. Temperatura soku na wyjściu 80 stopni
Pielnik, kultywator hydrauliczny, wychylny (kultywator rzędowy sekcja wychylna) służy do mechanicznego usuwania chwastów rosnących w pasie krzewów, między
Filtr płytowy do wina wykonany ze stali nierdzewnej oraz tworzywa sztucznego dopuszczonego do kontakltu z żywnością. Filtr wyposażony w 30 płyt filtracyjnych, wizjer
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.